Nejprodávanější e-knihy - leden 2015
učebnice

Ekonomie dobra a zla - 20%
(18x)
Oxfordské rozšířené vydání s předmluvou Václava Havla. Debut Tomáše Sedláčka přeložený již do 14 jazyků. Ekonomická kniha roku - 1. místo na Mezinárodním knižním veletrhu ve Frankfurtu (Wirtschaftsbuchpreis).
učebnice
Ukázky

Ekonomie dobra a zla

198 Kč
158 Kč
Připravujeme se k certifikované zkoušce z češtiny, úroveň B1 (CCE B1) - 20%
(2x)
Publikace je určena všem zájemcům o Certifikovanou zkoušku z češtiny pro cizince na úrovni B1 (CCE–B1), kterou pořádá Ústav jazykové a odborné přípravy Univerzity Karlovy v Praze (ÚJOP UK).
učebnice
Ukázky

Připravujeme se k certifikované zkoušce z češtiny, úroveň B1 (CCE B1)

130 Kč
104 Kč
České katastry od 11. do 21. století - 20%
(1x)
Je to první souvislá kniha s podobnou tematikou na našem trhu, která je určena geodetům, studentům, milovníkům historie, čtenářům literatury faktu a všem technicky zaměřeným čtenářům. Popisuje vývoj katastrů od úplných počátků do dnešní doby.
učebnice
Ukázky

České katastry od 11. do 21. století

254 Kč
203 Kč
Základy elektrotechniky - 20%
Stručná, jednoduchá a moderní učebnice pro střední školy. Vhodná pro všechny začínající zájemce o tento obor. Uvádí hlavně poznatky potřebné pro praktickou činnost.
učebnice
Ukázky

Základy elektrotechniky

99 Kč
79 Kč
Pravidla českého pravopisu - 20%
Námi předkládaná Pravidla českého pravopisu vychází vstříc každodennímu užívání. Tvoří přehledný a srozumitelný výklad pravopisných pravidel a tvarosloví s kompletním zapracováním Dodatku zveřejněného v roce 1994 MŠMT ČR.
učebnice
Ukázky

Pravidla českého pravopisu

99 Kč
79 Kč
Academic English - Akademická angličtina - 20%
(1x)
2., aktualizované vydání. Na trhu ojedinělá publikace přináší komplexní přehled základních dovedností "akademické angličtiny" čtenářům, kteří se pohybují v prostředí světa vysokého školství i vědy a musí se samostatně vzdělávat.
učebnice
Ukázky

Academic English - Akademická angličtina

254 Kč
203 Kč
Principy a praktika lékařské mikrobiologie - 20%
Tato publikace usnadní studentům lékařských fakult poznání moderní diagnostiky infekčních nemocí a porozumění principům lékařské mikrobiologie.
učebnice
Ukázky

Principy a praktika lékařské mikrobiologie

110 Kč
88 Kč
Anglicko-český/ česko-anglický lékařský slovník - 20%
(3x)
Slovník přináší aktuální lékařské termíny a slovní spojení. Heslář zahrnuje v obou částech více než 53.000 termínů. Nepostradatelný pro každého, kdo chce překládat odborné texty z/do angličtiny.
učebnice
Ukázky

Anglicko-český/ česko-anglický lékařský slovník

290 Kč
232 Kč
Podnikové řízení - 20%
Publikace představuje svým rozsahem i pojetím ojedinělé dílo z oblasti podnikového řízení. Jsou zde popsány nejen známé problematiky z této oblasti, ale i nové, dosud nepublikované poznatky, které naleznou své využití i v podnikové sféře.
učebnice
Ukázky

Podnikové řízení

611 Kč
489 Kč
Něco z Fulghuma I /  From Fulghum I - 20%
(1x)
První česko-anglické dvojjazyčné vydání výběru z díla Roberta Fulghuma.Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a angličtinou ve formátu ePub a mobi.
učebnice
Ukázky

Něco z Fulghuma I / From Fulghum I

168 Kč
134 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 51 položek
1 2 3 .. 6 > >>