Nejprodávanější e-knihy - leden 2015
romantika

Deník - 20%
(10x)
Proslulá kniha obsahuje deníkové záznamy židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.
romantika
Ukázky

Deník

199 Kč
159 Kč
Padesát odstínů růžové - 20%
Příběh o tajných dívčích touhách, ženských ambicích, mateřských radostech, manželských starostech, pokušení, vášni, zradě, nečekaném překvapení a nakonec i splněných přáních, které ale mají svojí cenu, jako každá mince má svůj rub a líc.
romantika
Ukázky

Padesát odstínů růžové

149 Kč
119 Kč
Morová rána - 20%
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
romantika
Ukázky

Morová rána

148 Kč
118 Kč
Příručka jadranské snoubenky - 20%
(4x)
Příběh lásky mezi Češkou a Chorvatem, proložený skvělými recepty ze slunné Dalmácie.
romantika
Ukázky

Příručka jadranské snoubenky

119 Kč
95 Kč
Druhá tvář - 20%
Victorie Riceová bývala veselou a bezstarostnou dívkou. Její pohádkový život však skončil ze dne na den. Když jí bylo čtrnáct let, měla autonehodu, při které její rodiče Jeff a Susan zemřeli. Ona přežila, ale upadla na dva roky do kómatu.
romantika
Ukázky

Druhá tvář

89 Kč
71 Kč
Božský bastard - 20%
(3x)
Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard.
romantika
Ukázky

Božský bastard

198 Kč
158 Kč
Cena za rozkoš - 20%
(2x)
Jen jednou si dovolila Niké hodit za hlavu logiku a zodpovědnost, která řídila její dosavadní život. Jen jednou dovolila rozkoši, aby vedla její rty, ruce, tělo… Vystřízlivění ale přišlo příliš brzy.
romantika
Ukázky

Cena za rozkoš

149 Kč
119 Kč
Sebelhářka - 20%
Po úspěšné Sbírce motýlů nový román Viktorie Besó! Vzrušující příběh o nenaplněných a raněných citech, o souboji srdce s rozumem, o touze a vášni. Danielin život s úspěšným sobcem se mění ve chvíli, když jí do života vstoupí jiný muž.
romantika
Ukázky

Sebelhářka

99 Kč
79 Kč
Sedmého sedmý
(1x)
Končí starý rok, začíná nový a v okamžiku, kdy odbíjí půlnoc, si Klára uvědomí, že letos oslaví její mladší dcera Simonka sedmé narozeniny.
romantika
Ukázky

Sedmého sedmý

169 Kč
Šaty z duhy
(2x)
Anně je přes čtyřicet a její život se poslední dobou ubíral v zajetých kolejích. Prakticky všechno brala jako samozřejmost, ale jednoho dne se její svět zhroutil. Román pro ženy.
romantika
Ukázky

Šaty z duhy

169 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 15 položek
1 2 > >>