Nejprodávanější audioknihy ke stažení - leden 2015

Soudruzi, to není fakt, to se opravdu stalo! - 20%
Absurditu doby mapuje tato koláž, jež z archivních záznamů vybírá ty, které zvláště komicky charakterizují dobu svého vzniku. Projevy bývalých prezidentů, čtvrthodinky akademika Zdeňka Nejedlého, pověstného svou senilitou a další smutné absurdity.
Ukázky

Soudruzi, to není fakt, to se opravdu stalo!

99 Kč
79 Kč
Švestka - 20%
Je to hra o stáří a její umělecká úroveň je bohužel poznamenaná i stářím jejího autora. Ale je to hra cenná právě tím, že v ní dramatik prozkoumal, jak se zralý věk podepíše na lidské duši, řeči a myšlenkové potenci..
Ukázky

Švestka

139 Kč
111 Kč
Tatínku, ta se ti povedla - 20%
Příběh o tatínkovi Šímovi, který si vymýšlí pohádky svým dětem -Petříkovi a Petrušce, napsal Zdeněk Svěrák v roce 1979. Od té doby vyšly pohádky v literární podobě a zároveň je Zdeněk Svěrák namluvil do podoby zvukové s hudbou Petra Skoumala.
Ukázky

Tatínku, ta se ti povedla

99 Kč
79 Kč
Vinárna u pavouka - 6%
Zdeněk Svěrák, Jiří Šebánek a Karel Velebný ve známé nealkoholické vinárně.
Ukázky

Vinárna u pavouka

195 Kč
183 Kč
Vinnetou - 20%
Hrdinové nestárnoucí klukovské četby ožívají ve velkolepé dramatizaci s předními interprety, bohatými zvukovými efekty a westernovou hudbou Ladislava Štaidla.
Ukázky

Vinnetou

269 Kč
215 Kč
Vyšetřování ztráty třídní knihy - 20%
Vyšetřování ztráty třídní knihy - záznam divadelního představení dnes už legendárního Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními postavami jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak.
Ukázky

Vyšetřování ztráty třídní knihy

99 Kč
79 Kč
15 případů Sherlocka Holmese - 6%
15 případů Sherlocka Holmese. V titulní roli vystupuje Svatopluk Beneš. V roli dr. Watsona uslyšíte Miloše Kopeckého, Jaromíra Spala, Jiřího Císlera a Jiřího Adamíru. Dále hrají: Fr. Filipovský, Vl. Ráž, J. Abrhám další...
Ukázky

15 případů Sherlocka Holmese

195 Kč
183 Kč
Boříkovy lapálie - 20%
Četby vybraných příhod z knihy Boříkovy lapálie se ujal herec a komik Josef Dvořák, který na zvukové nosiče namluvil již takové "hity" jako Maxipes Fík nebo Bob a Bobek.
Ukázky

Boříkovy lapálie

99 Kč
79 Kč
Dvacet tisíc mil pod mořem - 20%
Dobrodružný román Julesa Verna o tajuplné ponorce a jejím kapitánu. Na této audioknize předčítá Miroslav Moravec, Luděk Munzar a Radoslav Brzobohatý.
Ukázky

Dvacet tisíc mil pod mořem

139 Kč
111 Kč
Muži, kteří nenávidí ženy - 20%
(8x)
Rozsáhlý detektivní román (první díl trilogie Milénium). Novinář Mikael Blomkvist vyšetřuje starý kriminální případ, seznámí se s Lisbeth Salanderovou, mladou svéhlavou ženou-hackerkou, která se stane pro jeho pátrání nepostradatelnou. Globální bestseller.
Ukázky

Muži, kteří nenávidí ženy

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 237 položek
<< < 1 .. 21 22 23 24 > >>