Nejprodávanější audioknihy ke stažení - leden 2015

Střevíce z lýčí
(1x)
Vyprávění věnované chovatelství domácích zvířat - z vlastního rukopisu čte František Nepil tyto příběhy:
Kmotře Petře, nepřepepřete nám toho vepře
Puty – puty – puty – puty – puty!
Krávy, moje krávy, zlatý zvonce máte...
Ukázky

Střevíce z lýčí

99 Kč
Toulky českou minulostí 51-100
(1x)
Pozoruhodný pokus o moderní, dokumentárně bohatý a čtenářsky přitažlivý výklad zásadních událostí českých dějin v audioformě.
Ukázky

Toulky českou minulostí 51-100

246 Kč
Bílá nemoc
(4x)
Vynikající rozhlasová nahrávka hry Karla Čapka z roku 1958, která převzala obsazení ze soudobého nastudování v Národním divadle v Praze. Ze Zlatého fondu Českého rozhlasu.Účinkují: Z. Štěpánek (maršál), F. Smolík (doktor Galén), J. Pivec, B. Karen....
Ukázky

Bílá nemoc

254 Kč
Nezbedné pohádky 2.

Další rošťácky popletené pohádky, jimiž sám autor, Josef Lada, zparodoval svoje vlastní, dřívější výtvory, patří k nezapomenutelným kouskům pohádkového žánru. Audioknihu vypravuje Václav Vydra a Naďa Gajerová.


.

Ukázky

Nezbedné pohádky 2.

99 Kč
Mach a Šebestová
Dva inteligentní žáci třetí třídy Mach se Šebestovou dostanou darem za dobrý skutek kouzelné sluchátko, které plní každé přání. To je výchozí stav, ze kterého vyšel Miloš Macourek při tvorbě jednoho ze svých nejúspěšnějších scénářů k oblíbenému večerníčku.
Ukázky

Mach a Šebestová

69 Kč
Příběhy Petra Šabacha
Audiokniha obsahuje texty spisovatele Petra Šabacha, které jsou předčítány známými herci, mezi něž patří Zdeněk Svěrák, Jaromír Hanzlík, Martin Dejdar a další. Jedná se o audioknihu, jejíž výdělek jde na dobročinné účely.
Ukázky

Příběhy Petra Šabacha

169 Kč
Čarodějův učeň
(6x)
Příběhem chlapce, který se na prahu dospělosti přiblížil temným silám a je jimi fascinován, dokud nepozná, že jej mohou zahubit.
Ukázky

Čarodějův učeň

255 Kč
Zobrazuji 231 - 240 z 237 položek
<< < 1 .. 22 23 24