Nejprodávanější tituly - leden 2015
hobby

Tlamovci v akváriu - 20%
Velice prakticky podaná akvaristická příručka, určená všem zájemcům o chov těchto často barevně atraktivních a přitom poměrně nenáročných ryb.
hobby
Ukázky

Tlamovci v akváriu

271 Kč
217 Kč
Keramika II - 20%
Nový díl edice Šikovné ruce volně navazuje na úspěšný titul Keramika I - bez hrnčířského kruhu. Keramická hlína je jeden z nejhezčích materiálů pro rukodělnou práci a dnes si ji můžeme bez problému opatřit již hotovou ve specializovaných obchodech.
hobby
Ukázky

Keramika II

110 Kč
88 Kč
Keramika I - 20%
Jak napovídá název, při vytváření výrobků podle této knihy nebudete potřebovat žádné zvláštní pomůcky. Publikace vás seznamí s různými technikami, které se používají při modelování z hlíny — modelování z hroudy, plátů, válečků, kuliček a volné ruky.
hobby
Ukázky

Keramika I

110 Kč
88 Kč
Šutry pod lupou - 11%
(1x)
Tato kniha navazuje na předešlé vydání „Lásky k šutrům“ a zavede nás hlouběji do světa minerálů a také odhalí duši sběratele. Najdeme v ní mnoho fotografií nejenom velikých krystalů, ale i okouzlujícího mikrosvěta, který se pouhým okem jen tak nevidí.
hobby

Šutry pod lupou

387 Kč
344 Kč
Zoner Photo Studio – úpravy snímků a postupy pro začínající i zkušené uživatele - 20%
Nestačí dobře fotografovat, digitální snímky se musí i zpracovat – a obojí se musí udělat dobře. Zoner Photo Studio představuje mimořádný, kvalitní a komplexní program, který uspokojí naprostou většinu požadavků fotografů na správu, zpracování, ...
hobby
Ukázky

Zoner Photo Studio – úpravy snímků a postupy pro začínající i zkušené uživatele

229 Kč
183 Kč
Moje hrady a zámky - 11%
(1x)

V knize, která má formu deníku, čekají na děti základní informace, ale hlavně velké množství neotřelých úkolů, které jim pomohou vytvářet si kladný vztah k jednotlivým památkám, ale i k historii jako takové.

hobby
Ukázky

Moje hrady a zámky

224 Kč
199 Kč
Umění Zentangle - 11%

Inovativní metoda kreslení, kterou zvládne úplně každý.

Zentangle je nová metoda meditativního kreslení, která umožňuje všem vytvořit si vlastní propracované kresby. Vzory Zentangle mají širokou škálu využití.

hobby

Umění Zentangle

260 Kč
231 Kč
Zvířátka levou zadní - 11%

V této knize najdete řadu srozumitelných a přehledných návodů na výrobu nejrůznějších roztomilých zvířátek.

hobby

Zvířátka levou zadní

233 Kč
207 Kč
Umíme si vytvořit domov? - 11%
(2x)

Kniha známého autora o tom, jak si vytvářet domov, o vztazích smyslového a duchovního světa, o meditaci i vztazích mezi rodiči a dětmi. Knihu doprovázejí fotografie Hany Rysové.

hobby

Umíme si vytvořit domov?

250 Kč
222 Kč
Lov zvěře v našich honitbách - 20%
Publikace Lov zvěře v našich honitbách je kniha, která komplexně popisuje problematiku současného lovu v podmínkách naší myslivosti.
hobby
Ukázky

Lov zvěře v našich honitbách

365 Kč
292 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 33 položek
<< < 1 2 3 4 > >>