Nejprodávanější knihy - leden 2015
cestování

Moje hrady a zámky - 11%
(1x)

V knize, která má formu deníku, čekají na děti základní informace, ale hlavně velké množství neotřelých úkolů, které jim pomohou vytvářet si kladný vztah k jednotlivým památkám, ale i k historii jako takové.

cestování
Ukázky

Moje hrady a zámky

224 Kč
199 Kč
Neznámé Čechy 6.díl - 11%

Šestý díl Neznámých Čech je věnován východním Čechám, tedy krajině Hradecka, Pardubicka, Chrudimska, Jizerských hor, Železných hor a Vysočiny.

cestování

Neznámé Čechy 6.díl

314 Kč
279 Kč
Prstem po mapě světa - 11%
Jak těm, kteří chtějí, třebas jen z pohodlí svého obýváku, nakouknout až kamsi za zakřivený horizont, bezpečně tak navštívit pár exotických míst a dozvědět se i cosi zajímavého o nepříliš dostupných lokalitách.
cestování

Prstem po mapě světa

248 Kč
220 Kč
Příběh černé Afriky - 11%
Kniha o subsaharské Africe je již třetím cesto-faktopisem - poutavou kombinací literatury faktu s osobním cestovatelským svědectvím. Přináší systematický pohled na země Západní, Střední, Jižní a Východní Afriky.
cestování

Příběh černé Afriky

449 Kč
399 Kč
Světem na kole - 11%
Lákavý barevný cestopis cestovatele Martina Stillera, který každoročně pořádá festivaly Cyklocestování (cyklocestovani.cz) seznamuje se dvěma jeho největšími cykloexpedicemi: Napříč Austrálií; a Kubou – společně s jihozápadem USA.
cestování

Světem na kole

266 Kč
236 Kč
Šťastná to země - 11%
(1x)
Nejedná se o ryzí cestopis, ani to není průvodce. Je to svěží vyprávění člověka, který má za sebou těžkou životní zkoušku a psaní mu v ní pomohlo. Stalo se mu v jistém smyslu i drogou. Povolenou a mysl osvobozující.
cestování

Šťastná to země

251 Kč
223 Kč
Tajemné stezky - České středohoří - 11%
Druhé vydání dílu věnovanému Českému středohoří z edice Tajemné stezky.
cestování

Tajemné stezky - České středohoří

269 Kč
239 Kč
Všechny cesty vedou do Říma - 11%
Luxusní barevný cestopis je přepisem cestovního deníku Ivana Burkerta, který vznikal během jeho neobyčejné cesty na vysokém kole z Hradce Králové do Říma absolvované netradičně přes Balkán.
cestování

Všechny cesty vedou do Říma

266 Kč
236 Kč
Hory shora 2 - 11%
(1x)
Kniha s dalšími příběhy z expedic na nejvyšší vrcholy světa našeho předního dobyvatele himálajských vrcholů tentokrát z let 2008 – 2012.
cestování

Hory shora 2

359 Kč
319 Kč
Jižní Amerikou na Konec světa a pak dál do Antarktidy - 11%
(2x)
Kniha o Jižní Americe a Antarktidě je poutavým a čtivým druhem literatury faktu, je druhou publikací daného žánru, po loňském „Snu o Tichomoří“ o omamujícím světě Polynésie, Melanésie a Mikronésie se strhující historií a kulturou.
cestování
Ukázky

Jižní Amerikou na Konec světa a pak dál do Antarktidy

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 47 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>