Nejprodávanější tituly - leden 2015
předškoláci

Broučci
Vyprávění o rodině svatojánských broučků, jejichž prací je v noci svítit lidem, vyšlo poprvé v roce 1876 a díky neutuchající oblibě čtenářů se již dočkalo více než stovky vydání.
předškoláci

Broučci

239 Kč
Co to tady cinká? - 11%
Výslovnost ostrých (C, S, Z) a tupých (Č, Š, Ž) sykavek může činit potíže předškolním, ale i starším dětem. Přetrvávají-li potíže dlouhodobě, je nutné vyhledat pomoc odborníka, který posoudí stav mluvidel dítěte nebo dospělého klienta.
předškoláci

Co to tady cinká?

158 Kč
140 Kč
Kouká roura na kocoura - 11%
Veselé a hravé verše oblíbeného autora.
předškoláci

Kouká roura na kocoura

251 Kč
223 Kč
Rozpustilé básničky pro malé dětské ručičky - 11%
(2x)
Knížka obsahuje 30 originálních říkanek doprovázených jednoduchými pohybovými hříčkami. Kniha je plná barevných ilustrací na motivy z říkanek a je určena rodičům dětí do tří let.
předškoláci

Rozpustilé básničky pro malé dětské ručičky

89 Kč
79 Kč
Říkadla pro tři holčičky a jednoho kluka - 11%
Milé děti, jsou dědečkové, a není jich jistě na světě málo, kteří se jednoho dne v minulosti probudí a mají zrovna čtyři roky. Zavolají na maminku a s hořkou rozkoší jí žalují: „Pluje loď, pluje loď na širém moři, je smutná, protože není doma.“
předškoláci

Říkadla pro tři holčičky a jednoho kluka

314 Kč
279 Kč
Velký případ školního detektiva - 11%
Stejně jako ve dvou předchozích úspěšných titulech Školní strašidlo a Školní detektiv přináší autorka Zuzana Pospíšilová další dobrodružství Radílka, školního strašidla a školního detektiva.
předškoláci

Velký případ školního detektiva

179 Kč
159 Kč
Dítě je dítě - 11%
Poté, co se po tatínkovi Žabákovi a mamince Žabákové slehla zem, dvě jejich malé žabičky zůstaly opuštěné. Paní Kosová, pan Krtek a pan Ježek by jim rádi pomohli, ale žádný z nich neví jak.
předškoláci

Dítě je dítě

151 Kč
134 Kč
Papuchalk Petr - 11%
(2x)
Co se stane, když Petrův nejlepší kamarád Pavel najednou zmizí? Jestlipak se zase setkají? Petr ho s pomocí kamarádské velryby hledá všude, ale ne a ne ho najít. Málem to vzdá, ale nakonec se na obzoru objeví ptačí silueta. Kdo to asi bude?
předškoláci

Papuchalk Petr

179 Kč
159 Kč
Betlém + Vánoční koledy s notami - 11%
Letos uplynulo sto let od Trnkova narození a Klára Trnková se pokusila sestavit betlém z postaviček z jeho vánočních pohlednic jako vzpomínku na krásná dětská léta. Připojena je publikace nejznámějších českých koled.
předškoláci

Betlém + Vánoční koledy s notami

134 Kč
119 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku - 11%

Populárně-naučná publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě v kterém věku mělo umět.

předškoláci

Diagnostika dítěte předškolního věku

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 21 položek
<< < 1 2 3 > >>