Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - leden 2015
výtvarné umění

In memoriam Marie Váchalové - 11%

Reprint knihy, kterou Josef Váchal vydal v roce 1923 v nákladu 25 výtisků. Kniha obsahuje jedinečnou kolekci 45 barevných a 20 černobílých dřevorytů. Sebezpytný text, který netypicky postrádá ironii.

výtvarné umění

In memoriam Marie Váchalové

621 Kč
552 Kč
Jan Škop - 0 - 20%
(1x)
Knižní debut Jana Škopa představuje dialog vizuálního umění s jazykovým světem.
výtvarné umění

Jan Škop - 0

299 Kč
239 Kč
Jenom láska / Only Love - 11%
V katalogu Romana FRANTY „Jenom láska / Only Love“, vydaném galerií Katovy k podzimní výstavě na zámku Klenová najdeme obrazy z posledních dvou let, ale i některé starší práce.
výtvarné umění

Jenom láska / Only Love

450 Kč
400 Kč
Koblasa Grafika
Kniha Mahuleny Nešlehové Jan Koblasa – grafika tvoří pandán ke katalogu Koblasových hlubotisků, který vydalo Nakladatelství Karolinum roku 2010. Zájemcům o tvorbu Jana Koblasy se tak nyní dostává do rukou kompletní přehled umělcova grafického díla.
výtvarné umění

Koblasa Grafika

257 Kč
Křivky - 11%
V této krásné knížce do kapsy, naplněné ilustracemi a užitečnými diagramy, výtvarnice Lisa DeLong předvádí časem prověřené postupy, které jsou základem užití křivek a rostlinných forem v tradičním vizuálním umění.
výtvarné umění

Křivky

203 Kč
180 Kč
Orbis pictus Františka Kupky - 11%
Autoři textu věnují pozornost především Kupkově práci pro ilustrovaný tisk, proto je kniha doplněna Michelem Dixmierem o medailony jednotlivých revuí, do nichž Kupka přispíval.
výtvarné umění

Orbis pictus Františka Kupky

891 Kč
792 Kč
Padesát akvisitněexklusivních kněhoznaček od takovéhotéž rytce aequilibris - 11%
Reprint kolekce exlibris, kterou Váchal sestavil ve studeňanském odloučení začátkem padesátých let. Zahrnuje parodické, humorné medailonky konkrétních i smyšlených osobností vyvedené v barevném dřevořezu, často s použitím vlastního písma.
výtvarné umění

Padesát akvisitněexklusivních kněhoznaček od takovéhotéž rytce aequilibris

576 Kč
512 Kč
Stopy ducha - 11%
(1x)
Bibliografie neautorských tiskovin s ilustracemi JOSEFA VÁCHALA vydaných česky za jeho života. Se zvláštním přihlédnutím k edicím Josefa Portmana.
výtvarné umění

Stopy ducha

441 Kč
392 Kč
The History of the Czech Academy of Sciences in Pictures - 11%
Based on period documents and photography, the book maps in detail the development of Czech non-university sciences from the 18th century when the Society of Unknown Scholars in the Austrian Lands was founded in Olomouc.
výtvarné umění

The History of the Czech Academy of Sciences in Pictures

495 Kč
440 Kč
Tvorba jako způsob poznávání - 11%
Tvorba anebo tvořivost, založená na myšlence osvobození a rozvíjení lidské přirozenosti, patřila k velkým tématům modernistické psychologie i pedagogiky a zájem o ni setrvává i v dnešním školském diskurzu.
výtvarné umění

Tvorba jako způsob poznávání

338 Kč
300 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 63 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>