Nejprodávanější tituly - leden 2015
humor

Kniha povídek
(1x)
Kniha humoristických povídek.
humor
Ukázky

Kniha povídek

79 Kč
Po strništi bos
(11x)
Knihu autentických vzpomínek Zdeněk Svěrák vypráví optikou sedmiletého chlapce. "Abych se do toho vpravil, při procházce liduprázdným krajem jsem si na polní cestě klekl. Měl jsem přece ve svých sedmi osmi letech ty oči, co mám teď, akorát byly níž,"
humor
Ukázky

Po strništi bos

206 Kč
Ruský týden
(2x)
Ruský týden je základní dílo české rockové a humoristické literatury. František Ringo Čech (1943) v něm otevřeně a bez příkras vzpomíná na sedm dní z několikatýdenního turné se zpěvákem Jiřím Schelingerem (1951-1981).
humor
Ukázky

Ruský týden

110 Kč
Mládí v hajzlu V.
(1x)
Nick Twisp je opět s námi! Tentokrát v Evropě, ve společnosti Čechů a dalších podivných individuí. Jak si poradí čerstvě ženatý mladý muž ve Francii po boku své vysněné manželky Sheeni?
humor
Ukázky

Mládí v hajzlu V.

99 Kč
Hovno hoří
(7x)
Kniha autora Šakalích let, která vtipnou formou odhaluje rozdíly mezi mužským a ženským myšlením. Zábavné čtení plné absurdních historek, jež napsal sám život.
humor
Ukázky

Hovno hoří

129 Kč
Občanský průkaz
(2x)
Autor vzpomíná na léta, kdy se i cesta s odpadky do popelnice, bez občanského průkazu mohla stát osudovou. Volně inspirován Stendhalem dělí policisty, kteří nám znepříjemňovali život, na švestkově modré, zelené, neviditelné a ty ostatní.
humor
Ukázky

Občanský průkaz

129 Kč
Strana štěstí - 30%
Opravdu si myslíte, že není čemu se v dnešní politice zasmát? Satirický román Strana štěstí vás přesvědčí o opaku. S laskavým a humorným nadhledem vypráví o nové politické straně, která díky geniálnímu nápadu vyhraje volby a začne vládnout.
humor
Ukázky

Strana štěstí

139 Kč
97 Kč
Morová rána
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
humor

Morová rána

178 Kč
Nadělat prachy
Další z knih známého autora Terryho Pratchetta. Kdo by si nepřál být tím mužem, který vede ankh-morporskou mincovnu a banku? Je to kšeft na celý život. Ale jak Vlahoš von Rosret velmi rychle zjistí, život nemusí být vždycky dlouhý ...
humor

Nadělat prachy

266 Kč
Vejce a já
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
humor

Vejce a já

296 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 81 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>