Nejprodávanější tituly - leden 2015
historické romány

Přemyslovská epopej II - Jednooký král Václav I - 11%
(1x)
Druhá část čtyřdílné románové fresky o životě posledních přemyslovských králů začíná v době Václavova dětství, kdy Přemysl I. Historický román.
historické romány

Přemyslovská epopej II - Jednooký král Václav I

449 Kč
399 Kč
Strážce boleslavského mystéria - 11%
(1x)
V pořadí již osmý detektivní román oblíbeného autora se opět odehrává v době českého krále Přemysla II. Otakara. Správce hradu Bezdězu Oldřich z Chlumu stojí tentokrát proti nebezpečným úkladům tajného bratrstva.
historické romány

Strážce boleslavského mystéria

314 Kč
279 Kč
Zdislava a ztracená relikvie - 11%
Prokurátor krále Přemysla II. Otakara Oldřich z Chlumu a zároveň správce hradu Bezděz má v pravomoci i vyšetřování a trestání hrdelních zločinů v kraji.
historické romány

Zdislava a ztracená relikvie

314 Kč
279 Kč
S vlčí hlavou v erbu - 11%
(2x)
Je mrazivá noc, leden roku 1421, a k bráně Drkolné, malé tvrze v podhůří Šumavy, přijíždí do sedla zhroucený a těžce zraněný jezdec... Tak začíná děj volně navazující na předešlé romány Čtvrtý králův pes a Čas vlků.
historické romány

S vlčí hlavou v erbu

305 Kč
271 Kč
Amadis Waleský, nebo Don Quijote? - 11%
Kniha věnuje pozornost čtenářské recepci renesančních rytířských příběhů španělského Zlatého věku v Evropě a v kulturním a literárním prostředí českých zemích 16.–19. století.
historické romány

Amadis Waleský, nebo Don Quijote?

351 Kč
312 Kč
Anežka Česká - 11%
(2x)

Anežka Přemyslovna a Jindřich, syn císaře Fridricha II., v sobě našli zalíbení. Vše nasvědčuje tomu, že jejich štěstí nic nestojí v cestě.

historické romány
Ukázky

Anežka Česká

269 Kč
239 Kč
Koruna císařovny Josefíny - 11%
Napoleon je na vrcholu moci, jen v soukromí se mu nedaří: manželka Josefína není s to dát mu dědice. Rozvede se s ní a bez okolků prohlásí, že je třeba „oženit se s břichem, které mu přinese děti“.
historické romány

Koruna císařovny Josefíny

260 Kč
231 Kč
Kronika Karla IV. - Pán Světa - 11%
V třetí knize historické ságy předčasně zemře Karlova první císařovna Anna Svídnická. Ze ztráty milované ženy se nedokázal dlouho vzpamatovat ...
historické romány
Ukázky

Kronika Karla IV. - Pán Světa

449 Kč
399 Kč
Milenec rudé komisařky
Autor této knihy náhodou narazí na vzpomínky svého vzdáleného prastrýce Leopolda, jenž se v roce 1917 ocitl v samém ohnisku revolučních změn v Rusku. Vzpomínky ho natolik zaujmou, že je přepracuje na strhující román.
historické romány
Ukázky

Milenec rudé komisařky

169 Kč
Případ nitravské mince
(1x)
Hlavními hrdiny a velkomoravskými „detektivy“ jsou opět Slavomír, kníže z mojmírovského rodu, a jeho vikinský přítel Erik. Příběh začíná roku 866 na Veligradu. Kupec Bojata se právě vrátil z Řezna a přináší překvapenému Slavomírovi dopis...
historické romány
Ukázky

Případ nitravské mince

179 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 81 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 > >>