Nejprodávanější audioknihy ke stažení - leden 2015
beletrie

Byla jednou koťata - 20%
(1x)
Byla jednou koťátka, která se jmenovala Macourek, Camfourek, Pacička a o něco větší kocourek Kočičák. Tahle neposedná koťátka jsou stále plná nápadů.
beletrie
Ukázky

Byla jednou koťata

69 Kč
55 Kč
Hurvínkovy Staré pověsti - 20%
Příhody neposedného zlobivce Hurvínka, jeho kamarádky Máničky, psa Žeryka a taťuldy Spejbla v klasickém podání Martina Kláska, Heleny Štáchové a dalších.
beletrie
Ukázky

Hurvínkovy Staré pověsti

99 Kč
79 Kč
Pan Tau - 20%
Příhody kouzelného panáčka s buřinkou scénáristy Oty Hofmana a režiséra Jindřicha Poláka na této audioknize vypravuje Jan Werich.
beletrie
Ukázky

Pan Tau

99 Kč
79 Kč
Quo vadis - 6%
(1x)
Příběh lásky římského patricije ke křesťanské dívce se odehrává na pozadí velké a tragické historické epochy postupného pádu Říma.
beletrie
Ukázky

Quo vadis

212 Kč
199 Kč
V hlavní roli Žeryk - 20%
psa slavné dvojky Spejbla a Hurvínka jistě netřeba představovat. Na této audioknize uslyšíte příběhy Miloše Kirschnera v klasickém provedení autora, Heleny Štáchové, Josefa Horáka, Jiřího Stárka a Miroslava Černého a dalších.
beletrie
Ukázky

V hlavní roli Žeryk

99 Kč
79 Kč
Večerníčkův kolotoč pohádek - 20%
Audiokniha roztáčející kolotoč nejoblíbenějších pohádek z Večerníčku. Účinkují Jiřina Bohdalová, Vlastimil Brodský, Josef Dvořák a Petr Nárožný a další.
beletrie
Ukázky

Večerníčkův kolotoč pohádek

69 Kč
55 Kč
Sonety
(1x)
Na této nahrávce uslyšíte stejně jako v rozhlasové verzi všech 154 sonetů v české a anglické verzi s komentáři Martina Hilského.
beletrie
Ukázky

Sonety

212 Kč
Paměti kata Mydláře - 20%
Známý příběh pražské katovské rodiny Mydlářů je historickým románem a strašidelným vyprávěním zároveň. Sugestivní hlas herce Miroslava Táborského provází posluchače středověkou Prahou, jejími temnými zákoutími i popravišti.
beletrie
Ukázky

Paměti kata Mydláře

169 Kč
135 Kč
Pohádky tisíce a jedné noci - 6%
(1x)
Král Šahrijár se zklame v lásce, z pomstychtivosti si pak každý den bere novou ženu, a když s ní stráví noc, dá ji ráno zabít.
beletrie
Ukázky

Pohádky tisíce a jedné noci

195 Kč
183 Kč
Fimfárum Jana Wericha - 20%
(1x)
Anotace I "Pohádky jsou jako řetěz, obepínají svět a spojují lidi odevšad" řekl kdysi Jan Werich. Sám knížku pohádek napsal a nazval ji podle jedné z nich - Fimfárum. Ta titulní pohádka a ještě čtyři další oslovují nově diváky a posluchače bez rozdílu.
beletrie
Ukázky

Fimfárum Jana Wericha

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 179 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 18 > >>