Nejprodávanější audioknihy na CD - leden 2015
beletrie

Golem
Příběh o Golemovi, který v angličtině a češtině načetl principál a vůdčí duch "československo-amerického" loutkového divadla - Vít Hořejš.
beletrie

Golem

213 Kč
Něžná je noc
Dramatizace světoznámého románu o vzestupu a pádu psychiatra Dicka Divera.
beletrie

Něžná je noc

254 Kč
Tři tatínci a maminka - 19%
Příběh malé a velké maminky i jejích dětí napsali postupně tři autoři. Vydavatel Martin Reiner, jeho kmenový autor Michal Viewegh a přítel obou, básník Pavel Šrut. Vyprávění je určené dětem, ale nenudí ani jejich rodiče.
beletrie

Tři tatínci a maminka

298 Kč
242 Kč
Kavárna nad Prahou
Vzpomínky na přátele a známé z uplynulého století spojuje hudba Jaroslava Ježka a orchestru Osvobozeného divadla. Čte Lenka Reinerová.
beletrie

Kavárna nad Prahou

206 Kč
Listy M. Jana Husa
70 listů (latinské v překladu Bohumila Ryby) českého reformátora čte Jiří Hanák. K dispozici na CD ve formátu mp3.
beletrie

Listy M. Jana Husa

206 Kč
Akt
(1x)
Akt - další nahrávky ze slavné ságy děl Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními autory jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak. Na audioknize zazní nejen hlasy autorů, ale i mnohých dalších.
beletrie

Akt

104 Kč
Ostře sledované vlaky
Bohumil Hrabal patří k vrcholným zjevům české literatury druhé poloviny 20. století, jeho dílo je překládáno do všech světových jazyků. Pro edici audiokniha se jeví tedy jako autor nejvhodnější. Kniha Ostře sledované vlaky vyšla poprvé v roce 1965.
beletrie

Ostře sledované vlaky

198 Kč
Masaryk aktuální
Přednášky promlouval Milan Machovec v letech 1993-1994 ve vlastním bytě k tématu Masaryk aktuální. Na 4 CD se profesor Machovec věnuje T.G. Masarykovi v těchto oblastech: Čím je dnes aktuální TG.M.?; Masaryk proti všem; Poslancem Říšského sněmu ...
beletrie

Masaryk aktuální

417 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 48 položek
<< < 1 .. 3 4 5