Nejprodávanější tituly - leden 2015
povídky

Čarodějové - 11%
Dosud nepublikované povídky mnoha úspěšných a uznávaných spisovatelů žánru fantasy.
povídky

Čarodějové

331 Kč
294 Kč
Fikce, Alef - 6%
(4x)
Povídky Spisů I pocházejí z autorových prvních povídkových sbírek a patří k jeho nejznámějším dílům. Pro českého čtenáře má pak specifické kouzlo povídka Tajný zázrak, kterou Borges umístil do Prahy.
povídky

Fikce, Alef

304 Kč
286 Kč
Měla by to být blondýnka s modrýma očima/ - 11%
Bilingvní výbor z krátkých novinových povídek ruského klasika svázaných tématem "on a ona" v dárkovém provedení edice Kanapka.
povídky

Měla by to být blondýnka s modrýma očima/

115 Kč
102 Kč
Povídky a jiné prózy - 11%

Knihu tvoří šest povídek, které autor napsal v průběhu čtyřicátých let a nakladatelství Vyšehrad je chtělo pod názvem Osudy vydat v roce 1948. Původní sazba však byla rozmetána.

povídky

Povídky a jiné prózy

270 Kč
240 Kč
Kletba von Krumpelsteinů a jiné hrůzy - 11%
Kratochvilné historky, pověsti, povídky, literární pastiše, pohádky, bajky a výtahy z neexistujících knih pojednávající vesměs zábavnou formou o princeznách, čarodějích, elfech, vílách kmotřičkách a jejich vílích kmotřenkách, rytířích...
povídky

Kletba von Krumpelsteinů a jiné hrůzy

161 Kč
143 Kč
Ohromný svět
Výbor z povídkové tvorby Suníla Gangopádhjáje (*1934).
povídky

Ohromný svět

68 Kč
Staženi z kůže ze tmy vycházíme - 11%
Ve své třetí knize Dutka představuje soubor deseti povídek vzniklých v nedávné době. Pokusil se v nich na půdorysu detailních mikroanalýz lidských osudů a zlomových situací pojmenovat celé poslední půlstoletí českých dějin, zejména padesátých let.
povídky

Staženi z kůže ze tmy vycházíme

143 Kč
127 Kč
...a poslední kouř - 11%
Trojice nových rozsáhlejších povídek Jana Pelce. Kniha je doplněna autorským DVD, které obsahuje zfilmované první dvě povídky plus bonusy (celková délka 60 min.).
povídky

...a poslední kouř

232 Kč
206 Kč
Jepičí hvězdy - 11%
(1x)
Dvě novely a dvě povídky debutující autorky. Na základě rozličných autentických zkušeností, popisuje životní zapeklitosti obyčejných lidí, dalo by se říci na samém okraji společnosti či společenského zájmu.
povídky

Jepičí hvězdy

44 Kč
39 Kč
Sestro, sestro - 6%
Sbírka krátkých próz nejznámější současné ukrajinské spisovatelky. Jejich hlavním tématem je "žena". Autorka líčí ženu v různých podobách, dívčí a ženské pocity v různém věku, vztah mezi dvěma ženami, mezi mužem a ženou, mezi rodiči a dcerou.
povídky

Sestro, sestro

220 Kč
207 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 94 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>