Nejprodávanější Kniha - říjen 2015
humor

Saturnin
(3x)
Po více než 60 letech se s Jirotkovým románem budou moci seznámit i čtenáři hovořící německy.
humor

Saturnin

441 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 1.
(21x)
Nové ilustrované vydání!
První část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem. Komplikovaný a originální příběh začíná zničením Země, která musí udělat místo nové galaktické dálnici...
humor
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 1.

253 Kč
Borcův kodex pro rodiče
Barney Stinson radí, jak se stát rodičem a nepřestat být borcem!
humor

Borcův kodex pro rodiče

223 Kč
Po strništi bos
(11x)
Knihu autentických vzpomínek Zdeněk Svěrák vypráví optikou sedmiletého chlapce. "Abych se do toho vpravil, při procházce liduprázdným krajem jsem si na polní cestě klekl. Měl jsem přece ve svých sedmi osmi letech ty oči, co mám teď, akorát byly níž,"
humor
Ukázky

Po strništi bos

206 Kč
Líný rodič
(2x)
Zaručený návod, jak být pohodovým rodičem. Jak na to se dozvíte v humorné a láskyplné knize Toma Hodgkinsona, líného rodiče tří dětí, která se stane nepostradatelnou součástí vaší domácnosti.
humor

Líný rodič

241 Kč
Standa a dům hrůzy
Hororový příběh pro děti od známého dramatika a spisovatele. Jeho hlavním hrdinou chlapec Standa a jeho dva malí kamarádi.
humor

Standa a dům hrůzy

224 Kč
Další prevít? Jen to ne!
Třetí část úspěšné série nahlížející z nezvyklého úhlu rodičovské starosti s batoletem. Malý prevít, který v předchozích dílech šikanoval a zcela zotročil své rodiče a domácí kočku, musí čelit nové výzvě, jež ohrožuje jeho dosud výsadní postavení ...
humor

Další prevít? Jen to ne!

152 Kč
Darwinovy hodinky
Další kniha z úspěšné řady humorné fantasy ze Zeměplochy. Zeměplocha má problém - Charlese Darwina. Přesněji řečeno, někdo tajemný a neznámý považuje existenci Charlese Darwina za neodpustitelnou urážku ...
humor

Darwinovy hodinky

248 Kč
Babičky
(1x)
Zatímco babička Marie vítá sovětské okupanty borščem, druhá babička Irena zvrací při pohledu na Leninovy fotografie, které vnuk Matěj musí před každou její návštěvou vystříhat z novin. Matějovo rodinné zázemí nemůže být rozpornější.
humor

Babičky

242 Kč
Lék na manželství
Existuje lék na manželství? Samozřejmě – držíte ho v ruce! Doporučujeme užívat několikrát týdně v přiměřených dávkách. Předávkování není možné, humoru totiž není nikdy dost.
humor

Lék na manželství

80 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 52 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>