Nejprodávanější Kniha - říjen 2015

Syn
(6x)
Sonny je ideální vězeň. V přísně střežené věznici Staten se těší oblibě, neboť slouží ostatním vězňům jako zpovědník, naslouchá jejich přiznáním a uděluje jim rozhřešení. Roky plynou do chvíle, než si Sonny nečekaně vyslechne jistou šokující zpověď.
Ukázky

Syn

339 Kč
Nulté číslo
(13x)
V Nultém čísle se vrací Ecovo oblíbené prostředí redakce. Ztroskotaný nájemný spisovatel připravuje nulté číslo bulvárního plátku Zítřek, jehož cílem je spíš vydírat než informovat.

Nulté číslo

253 Kč
Příšerné příběhy vánoční
(2x)
Praskající oheň v krbu, plíživé kroky křupající ve sněhu a doslova mrazivé tušení hrůzy. V sedmi příbězích prodchnutých tajuplnou, strašidelnou atmosférou čeká na čtenáře spousta geniálně nečekaných zvratů.
Ukázky

Příšerné příběhy vánoční

161 Kč
Mise Afghánistán
(20x)
Tomáš Šebek byl v Afghánistánu dvakrát, pokaždé s Lékaři bez hranic. Mezi zákroky, při nichž operoval zraněné z bojů, léčil i "běžné" úrazy, fotil a psal. Osobité svědectví lékaře a přítele Afghánců, jejichž zemi už dlouho sužují válečné konflikty.
Ukázky

Mise Afghánistán

297 Kč
Dívka v pavoučí síti
(36x)
Čtvrtý díl Milénia. Mikael Blomkvist a Lisbeth Salanderová opět spolu!
Ukázky

Dívka v pavoučí síti

297 Kč
Urbo Kune
(3x)
Příběh knihovníka Mikuláše Jelena, který odchází za prací do nového hlavního města Evropy jménem Urbo Kune. Město si žije vlastním tajným životem a Mikuláš se roli, kterou v tajném plánu města sehrává, musí učit přímo na jevišti.
Ukázky

Urbo Kune

296 Kč
Jak si postavit dům
(8x)
Bezstarostné mládí Arnymu skončilo, oženil se a staví dům. Stavba není nic jednoduchého, ale vytvoření projektu, vyřízení stavebního povolení a získání hypotéky vyžaduje možná ještě větší úsilí.
Ukázky

Jak si postavit dům

253 Kč
Povaha změny
(1x)
Pohled různých odborníků - například Václava Cílka, Petra Pokorného, Jiřího Padevěta, Luboše Kropáčka, Dany Drábové a dalších na vybrané problémy dneška. Jednotlivé texty jsou věnovány klimatické změně, bezpečnostní situaci a mnohým dalším tématům.
Ukázky

Povaha změny

423 Kč
Najděte si svého marťana
(12x)
V knize Marka Hermana objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
Ukázky

Najděte si svého marťana

260 Kč
Babička drsňačka
(10x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
Ukázky

Babička drsňačka

245 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>