Nejprodávanější tituly - říjen 2015

Vychováváme děti a rosteme s nimi
(24x)
Kniha respektované americké terapeutky a rodinné poradkyně představuje ucelený koncept výchovy, kde nedominuje ani rodič ani dítě a namísto mentorování, ovládání a manipulace je s dítětem zacházeno s úctou a respektem.

Vychováváme děti a rosteme s nimi

281 Kč
O poklad Ciboly

Čtvrtá kniha ze série Expanze. Brány otevřely cestu k tisíci nových světů a vypukla kolonizační horečka. Z domovských planet lidstva sem proudí osadníci, kteří hledají nový život.


Nezávislí osa

Ukázky

O poklad Ciboly

199 Kč
Tři na cestě
(3x)

Manželství po pětadvaceti letech – může být na světě něco dramatičtějšího? Ani vražda! Ani teroristé! Poslední román autora slavného milostného příběhu Jeden den to umí podat přesně takhle – jako vražedný teror všedního dne.

Tři na cestě

296 Kč
Léto
(8x)
Po knížce o jaru přichází Léto. Autorka na obrázcích znovu vypráví své malé, vtipné příběhy všedního dne, které poutají a bystří pozornost, podněcují fantazii a řečové schopnosti, ale hlavně baví malé i větší děti.

Léto

254 Kč
Babička pozdravuje a omlouvá se
(8x)
Zábavný a napínavý příběh plný nečekaných setkání, nepravděpodobných přátelství a obrovské síly pohádek a fantazie.
Ukázky

Babička pozdravuje a omlouvá se

359 Kč
Příšerná teta
(4x)
V roztomile ztřeštěném, potrhle humorném a přitom dojemném příběhu napsaném dnes již veleslavným Davidem Walliamsem vystupují opět velmi svérázné postavy, počínaje tlustou tetou Albertou a jejím domácím mazlíčkem sovou a kominickým duchem.

Příšerná teta

330 Kč
Žítkovské bohyně
(72x)
Další román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
Ukázky

Žítkovské bohyně

382 Kč
Saturnin
(3x)
Po více než 60 letech se s Jirotkovým románem budou moci seznámit i čtenáři hovořící německy.

Saturnin

441 Kč
Foucaultovo kyvadlo
(4x)

Obsáhlý román, jehož deset oddílů nese názvy kabalistických sefir, je napínavým příběhem odhalování rozsáhlého spiknutí, osnovaného po dvě tisíciletí nejrůznějšími tajnými společnostmi.

Foucaultovo kyvadlo

585 Kč
Konec prokrastinace
(6x)
Jádrem knihy je osm konkrétních praktických nástrojů osobního rozvoje, které vám pomohou k větší motivaci, efektivitě, produktivitě a celkově dlouhodobější spokojenosti.

Konec prokrastinace

341 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>