Nejprodávanější audioknihy na CD - říjen 2015

Dívka v pavoučí síti
„Zaměřte se na nejslabší místo. Bojujte.“ – Lisbeth Salanderová

Dívka v pavoučí síti

134 Kč
Jeremy Clarkson - Vím, že máš duši
Jeremy Clarkson (Zbyšek Horák) vtipně vypráví o svých oblíbených autech, letadlech, lodích a jiných strojích.

Jeremy Clarkson - Vím, že máš duši

248 Kč
Mlýn na mumie
(18x)
Komisař Durman je sympatický poživačný prasák. V této staropražské detektivce sice vyšetřuje sérii bizarních vražd, hodně času však věnuje ženským vnadám, dobré krmi či zrzavému moku.
Ukázky

Mlýn na mumie

359 Kč
Pán ohně
(4x)
Čínský detektiv Li Jen pátrá spolu s americkou soudní lékařkou Margaret Campbellovou po vrahovi vysoce postaveného vládního vědce, jehož děsivě ohořelá, doutnající mrtvola byla nalezena v pekingském parku.

Pán ohně

251 Kč
Poslední kapka
(1x)
Řekněme si to na rovinu: Greg se nikdy nezmění. Někdo by to ale měl vysvětlit jeho otci. Ten si stále myslí, že ještě může svého syna vychovat a udělat z něj opravdového muže.

Poslední kapka

179 Kč
Touha jménem Einodis
Původní český komorní muzikál Letní scény Divadla Ungelt pro Martu Kubišovou a Anetu Langerovou. Příběh inspirovaný nevšedním osudem baronky Sidonie Nádherné, poslední majitelky zámku Vrchotovy Janovice.

Touha jménem Einodis

341 Kč
Vařila myšička kašičku

Pokračování úspěšného CD Polámal se mraveneček, znovu se spoustou písniček, pohádek a říkadel, u kterých se naučíme spoustu her s L.Havelkovou, R. Lukavským, L.Pernetovou, J.Somrem a dětmi. Všechna říkadla jsou vhodná pro správnou výuku výslovnosti

Vařila myšička kašičku

224 Kč
Želary / Jozova Hanule
Ucelený a vnitřně nápaditě propojený soubor osmi baladických a současně naturalistických próz, zasazených do období mezi světovými válkami. Čte Lenka Vlasáková.

Želary / Jozova Hanule

179 Kč
Čarodějná země Oz
Čarodějná země Oz je volné pokračování Čaroděje ze země Oz v netradičním zpracování jako pohádkový muzikál.

Čarodějná země Oz

206 Kč
Čarodějné pohádky podruhé
Vyprávění pohádek z celého světa plné kouzel kouzelníků, čar čarodějnic, kouzelných předmětů, magických zaklínadel, zázračných schopností a divotvorných proměn, veselých i strašidelných, uvěřitelných i neuvěřitelných...

Čarodějné pohádky podruhé

215 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 142 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 15 > >>