Nejprodávanější Kniha - říjen 2015

Dějiny Ruska 20. století -  2. díl
(4x)
Druhý díl, zahrnující léta 1939-2007, je věnován období druhé světové války, pozdnímu stalinismu, rozvoje Sovětského svazu jako světové velmoci až gorbačovské perejstrojky, následného rozpadu SSSR a vzniku nového Ruska.

Dějiny Ruska 20. století - 2. díl

Andrej Zubov (ed.)
746 Kč
Deník Dity P. Kuchařka 2
(1x)
Připravte se na nejvíc. Kuchařka s číslem 2 Deníku Dity P. vás lapí a nikdy nepustí. Přiková ke sporáku. Rozesměje i dojme. Roztočí fantazii a možná přiměje k zamyšlení, jak moc vaření „dělá“ život. Dita ví, že strašně moc.

Deník Dity P. Kuchařka 2

446 Kč
Husákův děda
(3x)
Známý propagátor internetu a renomovaný technologický publicista Patrick Zandl vzpomíná na svého dědu - a potažmo celou generaci Husákových prarodičů - s humorem i nostalgií.
Ukázky

Husákův děda

178 Kč
Hobit
(5x)
For the first time ever, a special enhanced edition of the enchanting prelude to The Lord of the Rings, illustrated throughout with over 50 sketches, drawings, paintings and maps by J. R. R. Tolkien himself.

Hobit

1 251 Kč
Foucaultovo kyvadlo
(4x)

Obsáhlý román, jehož deset oddílů nese názvy kabalistických sefir, je napínavým příběhem odhalování rozsáhlého spiknutí, osnovaného po dvě tisíciletí nejrůznějšími tajnými společnostmi.

Foucaultovo kyvadlo

585 Kč
Písničky bez muziky
(1x)
V knížce Emanuela Frynty, která poprvé vyšla až dlouho po autorově smrti, se skrývají notoricky známé nonsensové verše prvotně určené dětem, avšak milované mnoha dospělými.

Písničky bez muziky

211 Kč
Koruna tří: Prokletý král
Toronii, říši tří království, vládne krutý a nelítostný král Brutan. Zubožená země upíná všechny své naděje k dávnému proroctví. První díl dobrodružné fantasy pro děti od 10 let.
Ukázky

Koruna tří: Prokletý král

254 Kč
O krok pozadu
(1x)

Sedmý případ komisaře Wallandera.

Tři mladí lidé si nasadili paruky a kostýmy z osmnáctého století. Slaví slunovrat. Netuší ovšem, že jsou pozorováni.

Muž ve stínu vyčkává. Oslava brzy skončí.

O krok pozadu

305 Kč
Básník
(14x)
Strhující text, který se zabývá nejen básníkovým životem, ale též literárním kontextem, dobou a místy, na nichž Ivan Blatný žil. Kniha získala cenu Magnesia Litera Kniha roku 2014.
Ukázky

Básník

377 Kč
Jak si postavit letadlo
(2x)

"Proč bysme si vlastně nemohli postavit letadlo?" navrhne jednoho podzimního odpoledne krysák Arny svému kamarádovi vrabčáku Zílovi. "Nepřipadá ti, Arny, divné, aby si pták stavěl letadlo?" Přibližně takto začíná pokračování Edice technických pohádek.

Ukázky

Jak si postavit letadlo

253 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>