Nejprodávanější Kniha - říjen 2015

Sama sobě šéfem
Kniha Sama sobě šéfem aneb jak začít podnikat je určena všem ženám, které by chtěly začít podnikat nebo chtějí vědět co podnikání obnáší. Autorka popisuje všechny oblasti, kterým se každý kdo podniká musí věnovat a upozorňuje na co dát obzvlášť pozor

Sama sobě šéfem

267 Kč
Samota není zlej
Kniha vypráví příběh jednoho roku života chlapce Péti.

Samota není zlej

261 Kč
Samotář
John Milton, zatrpklý profesionální zabiják a nejnebezpečnější agent zvláštní skupiny, se rozhodl, že se zabíjením končí. Jenže z této organizace nikdy nikdo živý neodešel. Milton toto pravidlo ignoruje.
Ukázky

Samotář

242 Kč
Sbírání umění: vášeň, investice a mnohem víc
Konzultanti v otázkách umění s využitím svých rozsáhlých zkušeností, nabízejí prostřednictvím deseti tematických kapitol zasvěcený, ale přitom laikům srozumitelný vhled to někdy trochu záhadného světa sbírání současného umění.

Sbírání umění: vášeň, investice a mnohem víc

116 Kč
Seniorské elegie
(2x)

Volné pokračováním oblíbeného titulu Učitelské elegie. Autor opět s nebývalou otevřeností popisuje strasti i slasti životaběhu nyní již důchodce, bývalého učitele.

Seniorské elegie

72 Kč
Skalpy 3: Mrtvé matky
Ráno po otevření kasina se Dashiell Zlý kůň probouzí a zjišťuje, že v noci byl zabity dvě ženy. Jednou z nich byla jeho matka.

Skalpy 3: Mrtvé matky

404 Kč
Spisy 3 - Novely
Třetí svazek Hrabalova díla obsahuje autorovy nejznámější novely, tedy Taneční hodiny pro starší a pokročilé, Ostře sledované vlaky, Postřižiny, Městečko, kde se zastavil čas, Něžný barbar, Obsluhoval jsem anglického krále a Příliš hlučná samota.

Spisy 3 - Novely

629 Kč
Srbský deník
Srbsko je jediná země Evropy, k níž neexistuje knižní průvodce. Země kontroverzní a nenáviděná, hlavně těmi, kdo ji znají jenom ze zpráv před dvaceti lety. Když v ní ale strávíte kus života, promění se v zemi přívětivou, laskavou a štědrou.

Srbský deník

206 Kč
Stát a náboženství v Hegelově filosofii
Studie zkoumá otázku vztahu státu a náboženství v Hegelově filosofii z perspektivy otázky po svobodě. Svoboda, jež je pro Hegela tím, co činí člověka člověkem, je společným základem státu i náboženství.

Stát a náboženství v Hegelově filosofii

232 Kč
Stát v krizi
(1x)
Světově proslulý sociolog Zygmunt Bauman zkoumá v této knize spolu s Carlem Bordonim sociální a politické rozměry současné krize státu.

Stát v krizi

260 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>