Nejprodávanější tituly - listopad 2015
beletrie

Pán věže
Druhý díl trilogie Stín krkavce.
beletrie

Pán věže

404 Kč
Jak si postavit auto
(12x)
Dva kamarádi, krysák Arny a vrabčák Zíla, se rozhodnou, že si postaví auto. Získají důležitého spojence, žabáka Kristiána. V příběhu, kde během stavby musí překonávat mnoho různých překážek, se čtenář dozví, jak je sestrojen a jak funguje automobil.
beletrie
Ukázky

Jak si postavit auto

253 Kč
Bubákov
Audiokniha vypráví laskavou a veselou formou pohádkové příběhy ze života strašáků a bubáků. Dozvíte se mnohé o jejich radostech, ale i strastech, které mají s námi lidmi.
beletrie

Bubákov

224 Kč
Opráski sčeskí historje 4
(1x)
Po třech dílech a jednom speciálu, přichází (jako obvykle) díl čtvrtý a nejlepší. Histrický ústaf odhaluje zajímavá tajemství známých historických osobností. Jsou to například Venuže, Buleslav I., kníže Jaromír nebo Jikra z Podebrat.
beletrie

Opráski sčeskí historje 4

179 Kč
Lichožrouti se vracejí
Druhý díl příběhu ze skrytého života lichožroutů se rozbíhá po dvou liniích, které se postupně proplétají a často i řádně zauzlí. Humorná a zároveň dobrodružná sága pro děti.
beletrie

Lichožrouti se vracejí

297 Kč
Pentagram
(6x)
V Oslu řádí sériový vrah a kromě obětí za sebou nechává symboly pěticípé hvězdy – pentagramu.
beletrie

Pentagram

449 Kč
Dítě školkou povinné
(1x)
Jedinečné, často neuvěřitelné, ale i běžné příhody, které prožívají všichni dospělí, jejichž dítě začalo chodit do školky. Rozpustilé příběhy tříleté Viky jsou podané autorem, který má dar vidět humor všedních situací a vystihnout každodenní zážitky.
beletrie

Dítě školkou povinné

71 Kč
Ohnivé znamení - 6%
(1x)
Nález lidských ostatků v podunajských lesích přivede Barbariče na stopu bezohledných lupičů a překupníků s otroky. Notář musí povolat na pomoc Steina a Jaroše. Společně putují do Prešpurku, který se po pádu Budína stal hlavním městem Uher.
beletrie

Ohnivé znamení

358 Kč
336 Kč
Hobit
(5x)
For the first time ever, a special enhanced edition of the enchanting prelude to The Lord of the Rings, illustrated throughout with over 50 sketches, drawings, paintings and maps by J. R. R. Tolkien himself.
beletrie

Hobit

1 251 Kč
Malý miliardář
(2x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…
beletrie

Malý miliardář

202 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>