Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2015
kuchařky
1
2
3
4
5
(3x)
Kniha
E-Kniha
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
kuchařky
Ukázky
Citlivá kuchyně
Markéta Šichtařová
248 Kč
E-Kniha
Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl?
kuchařky
Ukázky
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes
Jaroslav Vašák
69 Kč
Kniha
E-Kniha
Průvodce pivními styly z celého světa.
kuchařky
Ukázky
Pivo
Michael Larson
249 Kč
Kniha
E-Kniha
Publikace obsahuje teoretické a praktické informace o výrobě medových vín, historický přehled výroby medoviny u nás, přehled receptur.
kuchařky
Ukázky
Kniha o medovině
Libor Dupal
99 Kč
Kniha
E-Kniha
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti.
kuchařky
Ukázky
Jídlo na prvním místě
Melissa a Dallas Hartwigovi
259 Kč
Kniha
E-Kniha
Bazar
Tato mezinárodně ceněná a originální kniha na světovém trhu v oboru barmanství je určena jak profesionalním barmanům, tak i laikům.
kuchařky
Ukázky
1001 receptur cocktailů
Miloš Tretter
95 Kč
1
2
3
4
5
(1x)
E-Kniha
Kniha vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých.
kuchařky
Ukázky
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes
Jaroslav Vašák
69 Kč
E-Kniha
Jaroslav Vašák (nar. 1947) přináší první díl z celkem pětidílného seriálu kulinářských zajímavostí. Kniha je určena jak pro nejširší veřejnost, tak i pro milovníky gastronomické historie dávné i nedávné.
kuchařky
Ukázky
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes
Jaroslav Vašák
69 Kč
E-Kniha
Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl?
kuchařky
Ukázky
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes
Jaroslav Vašák
69 Kč
E-Kniha
Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl? Používáte často tráj, ošlejch či demuť ?
kuchařky
Ukázky
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes
Jaroslav Vašák
69 Kč
Zobrazuji
1 - 10
z
17
položek
1
2
>
>>