Nejprodávanější tituly - březen 2015
cestování

Na kajaku z Prahy do Severního moře - 6%

Autor v červnu 2014 nasedl v Praze do kajaku a po šestnácti dnech a 881 tvrdě odpád lovaných kilometrech přistál u majáku Kugelbake v Severním moři.

cestování
Ukázky

Na kajaku z Prahy do Severního moře

168 Kč
158 Kč
Florencie - 20%
Mapa Florencie. Co byste měli vidět. Tipy, jak trávit volný čas. Praktické rady na cesty. Seznam hotelů a restaurací.
cestování
Ukázky

Florencie

129 Kč
103 Kč
Navždy Provence - 20%
(5x)
Z každé maličkosti, kterou můžeme spolu s autorem objevovat a obdivovat na francouzském venkově, na nás dýchá pohoda a vlídný humor. Do pestré směsice zážitků patří zpívající ropuchy v St. Pantaléon či přednáška na téma pastis.
cestování
Ukázky

Navždy Provence

148 Kč
118 Kč
Pašeráckou stezkou z Tibetu - 11%
Autorka popisuje svou dobrodružnou cestu, která spojovala Tibet s Nepálem. Stezka vede v národním parku na čínské straně přes sedlo Nangpa La nedaleko Everestu. Informace o tomto přechodu nejsou, mapy také ne.
cestování

Pašeráckou stezkou z Tibetu

206 Kč
183 Kč
Srí Lanka,  Maledivy - 20%
Tato publikace podává informace o nejzajímavějších lokalitách Srí Lanky a Malediv pomocí zpracovaných tras včetně praktických rad pro individuálního turistu.
cestování
Ukázky

Srí Lanka, Maledivy

100 Kč
80 Kč
Na sever od Prahy - 11%
Průvodce se zaměřuje na nejvýznamnější přírodní i historické památky. Výlety jsou navrženy tak, aby začínaly i končily ve větším městě s možností hromadné dopravy i občerstvení, možnost občerstvit se nechybí ani v terénu.
cestování

Na sever od Prahy

71 Kč
63 Kč
Cesta do hlubin cyklistovy duše - 20%
(1x)
Kniha pojednává o obdivuhodných cestách na bicyklu po celém světě. Autor svým osobitým vyprávěním a smyslem pro humor přibližuje čtenáři strasti a radosti tohoto nevšedního cestování.
cestování
Ukázky

Cesta do hlubin cyklistovy duše

99 Kč
79 Kč
Marocké království - 10%
(1x)
Stručný přehled dějin včetně chronologického výčtu nejdůležitějších historických dat do roku 2015, informace o historických městech, o architektonických památkách, o přírodě a marockém horpodářství.
cestování

Marocké království

59 Kč
53 Kč
Všechny moje Ameriky - 20%
Reportáže z atraktivních míst San Franciska, Los Angeles, San Diega, Orange County a dalších střídají příběhy českých osobností.
cestování

Všechny moje Ameriky

200 Kč
160 Kč
Neznámé Čechy 6.díl - 11%

Šestý díl Neznámých Čech je věnován východním Čechám, tedy krajině Hradecka, Pardubicka, Chrudimska, Jizerských hor, Železných hor a Vysočiny.

cestování

Neznámé Čechy 6.díl

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 61 položek
1 2 3 .. 7 > >>