Nejprodávanější tituly - březen 2015
světová

Pátá žena - 11%
(1x)
Komisař Wallander stojí proti vrahovi, s jakým se ještě nesetkal.
světová

Pátá žena

305 Kč
271 Kč
Marco - 11%
(3x)

Pátý případ oddělení Q Milovníci díla Jussiho Adlera- -Olsena se mohou těšit na posílení řad vyšetřovatelského týmu o další zajímavou postavu…

světová

Marco

269 Kč
239 Kč
Spočítej hvězdy - 6%
(3x)
Okupaci své země si kamarádky Annemarie a Ellen téměř neuvědomují až do chvíle, kdy Němci začnou v Dánsku pronásledovat Židy. Ellen je totiž Židovka a ocitá se v ohrožení života. Annemariini rodiče se rozhodnou malou kamarádku své dcery zachránit.
světová
Ukázky

Spočítej hvězdy

219 Kč
206 Kč
Kvítek karmínový a bílý - 6%
(9x)
„Jistěže můj syn chodí za děvkami – kdyby nechodil, měl bych strach o jeho zdraví,“ prohlásil kdysi Charles Dickens. A není se čemu divit, ve viktoriánském Londýně připadala jedna prostitutka na dvanáct dospělých mužů.
světová
Ukázky

Kvítek karmínový a bílý

406 Kč
382 Kč
Nezbytná smrt Lewise Wintera - 6%
Je snadné někoho zabít. Je těžké někoho zabít dobře. Lidé, kteří se zabíjením živí, vědí, že pokud selžou, ponesou následky. Originální detektivka naruby, kdy od začátku víme kdo je vrah a kdo oběť a přesto napětím ani nedýcháme.
světová
Ukázky

Nezbytná smrt Lewise Wintera

254 Kč
239 Kč
Ztráty a nálezy - 6%
(1x)
Náhoda svede dohromady malou Millie, které se ztratila maminka, podivínskou protivnou Agathu a staříka Karla, prchajícího z domova důchodců. Společně se vydávají na cestu napříč Austrálií, aby Milliinu maminku našli. Nalézají však ještě něco jiného.
světová
Ukázky

Ztráty a nálezy

254 Kč
239 Kč
Divoké karty I. - 41%
(5x)
Odhalte tajné dějiny světa, když Zemi r.1946 postihne mimozemský virus, jenž hrstku přeživších obdaří podivuhodnými silami a jiní jsou potiženi duševními a tělesnými vadami. Někteří propůjčí své síly do služeb lidstva, jiní se stanou jeho nepřáteli.
světová
Ukázky

Divoké karty I.

318 Kč
189 Kč
Jaro - 6%
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.
světová

Jaro

239 Kč
224 Kč
Návrat do Killybegs - 58%
(4x)
Jak se z uctívaného hrdiny stane zrádce? Skvěle napsaný, napínavý a čtivý román inspirovaný skutečnými událostmi – zradou a vraždou vysokého představitele strany Sinn Feín, který byl odhalen jako britský tajný agent.
světová
Ukázky

Návrat do Killybegs

238 Kč
99 Kč
Hedvábník - 11%
(4x)
Druhá kniha z řady vysoce oceňovaných detektivních románů s Cormoranem Strikem a jeho energickou mladou asistentkou Robin Ellacottovou je strhující a čtivý příběh.
světová
Ukázky

Hedvábník

494 Kč
439 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 575 položek
1 2 3 .. 58 > >>