Nejprodávanější tituly - březen 2015
cestopisy

Cesta do hlubin cyklistovy duše - 20%
(1x)
Kniha pojednává o obdivuhodných cestách na bicyklu po celém světě. Autor svým osobitým vyprávěním a smyslem pro humor přibližuje čtenáři strasti a radosti tohoto nevšedního cestování.
cestopisy
Ukázky

Cesta do hlubin cyklistovy duše

99 Kč
79 Kč
Švýcarsko: Malá země s velkými příběhy
(3x)
Literární průvodce po krajích helvetského kříže.
cestopisy

Švýcarsko: Malá země s velkými příběhy

149 Kč
Plavby „sebevrahů“ - dárkové provedení s CD - 11%
Kniha Plavby „sebevrahů“ je poutavou rekapitulací plaveb Thora Heyerdahla, Erika de Bisschopa, Williama Willise a především Eduarda Ingriše, s trochou nadsázky řečeno „skutečně žijícího“ Járy Cimrmana.
cestopisy

Plavby „sebevrahů“ - dárkové provedení s CD

448 Kč
398 Kč
Bore bejvi - 20%
(1x)
Autostopem za polárním kruhem po švédské a finské tundře, norských fjordech a Lofotských ostrovech. Dobrodružství není třeba vyhledávat, přijde samo, když vyrazíte i bez peněz a s minimálním vybavením.
cestopisy
Ukázky

Bore bejvi

149 Kč
119 Kč
Gringo mezi divochy - 11%
Kniha Gringo mezi divochy Vás jedinečným způsobem zavede do míst, kde se vetšina turistů nikdy nedostane. Je plná humoru, napětí a neuvěřitelných dobrodružství.
cestopisy

Gringo mezi divochy

269 Kč
239 Kč
Když padají manga
Dvacetiletý Vojtěch Bílý strávil jeden školní rok jako učitel-dobrovolník na karmelitánské misii ve Středoafrické republice (SAR). Po jeho příjezdu zde vypukla občanská válka mezi muslimskými okupanty a původním křesťanským obyvatelstvem.
cestopisy

Když padají manga

89 Kč
Cesta s ayahuaskou - 20%
(1x)
Osobitým jazykem napsaný cestopis z míst, kde je průvodcem droga, o které každý slyšel, ale jen málokdo ji zkusil.
cestopisy
Ukázky

Cesta s ayahuaskou

129 Kč
103 Kč
Světem na kole - 11%
Lákavý barevný cestopis cestovatele Martina Stillera, který každoročně pořádá festivaly Cyklocestování (cyklocestovani.cz) seznamuje se dvěma jeho největšími cykloexpedicemi: Napříč Austrálií; a Kubou – společně s jihozápadem USA.
cestopisy

Světem na kole

266 Kč
236 Kč
Vúdú, zombie, karnevaly - 6%
(1x)
Autor líčí poutavým a zároveň přehledným způsobem fascinující dějiny a kulturu Afroameričanů. Černoši přišli do Nového světa poprvé před pěti stoletími. Každý dobře ví, že nepřišli z vlastní vůle, ale byli zavlečeni jako zvěř na otrokářských lodích.
cestopisy

Vúdú, zombie, karnevaly

313 Kč
294 Kč
Bajkal - 11%
Cestovatl Marek Šimíček projel 700 km Bajkalu vlastními silami - z toho 250 na bruslích, plus následný výstup na Pik Čerského - dalších 800 kilometrů auty po ledu - 15 000 kilometrů a 14 dnů ve vlacích - téměř 7 týdnů na cestě.
cestopisy

Bajkal

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 16 položek
1 2 > >>