Nejprodávanější tituly - duben 2015

Slova, pojmy, situace
(1x)

Pátý svazek esejů se jmenuje Slova, pojmy, situace. Autor píše na záložce: „Umění románu, jehož dějiny započaly velkým Rabelaisovým dílem na počátku 16. století, doprovází až dodneška Evropu a její konkrétní život.

Slova, pojmy, situace

149 Kč
Snář
(1x)
Kultovní Snář Emanuela Swedenborga mapuje klíčový úsek jeho života od července 1743 do října 1744, dobu, kterou strávil v Holandsku a Anglii.

Snář

174 Kč
Snídaně u Florentýny
(1x)
Říká se: Snídani sněz celou, o oběd se poděl s přítelem a večeři přenech nepříteli. Když budete vařit podle této kuchařky, půjdete si pro nášup ke snídani a rozhodně se nebudete chtít dělit o svůj oběd.
Ukázky

Snídaně u Florentýny

494 Kč
Solaris
(3x)
Co se stalo na vědecké stanici Solaris? Stříbřitý kolos je zavěšený vysoko nad planetou, zcela pokrytou oceánem. Stanice je v dezolátním stavu, všichni se chovají jako šílení - všichni, až na Gebariana. Ten je mrtvý.

Solaris

359 Kč
Starosť o dušu
Ako zareagovať na filozoficky komplexnú tému starosti o dušu? Pri výbere jednotlivých momentov a filozofických problémov sa pre pätnástich autorov tejto spoločnej knihy stali dôležitými otázky vzťahu k sebe, druhým, svetu a mysleniu.

Starosť o dušu

89 Kč
Stávám se veganem
Velice aktuální kniha, která vychází vstříc mnoha lidem, kteří se - ať z důvodů zdravé výživy či z důvodů etických - rozhodli změnit své stravovací návyky a stát se vegany.
Ukázky

Stávám se veganem

212 Kč
Strach ze svobody
Strach ze svobody patří k nejznámějším dílům Ericha Fromma, který ji napsal během exilového pobytu ve Spojených státech, kam musel utéci před Hitlerovým nacismem.

Strach ze svobody

347 Kč
Sundáš mi kalhotky?
Kniha zběsilých příhod a bránici trhajících vtipů.
Ukázky

Sundáš mi kalhotky?

89 Kč
Tajemné stezky - Po proudu Dyje krajem vína a slavné historie
Vydejte se s námi do Podyjí, do kraje na pomezí Moravy a Dolních Rakous, kde na prosluněných svazích zraje víno a četné hrady a zámky připomínají dávnou historii.

Tajemné stezky - Po proudu Dyje krajem vína a slavné historie

269 Kč
Tajná řeč stromů
(2x)

Tato kniha vás zasvětí do tajemné řeči stromů. A možná, že bude pro vás tou nejkrásnější a nejcennější, jakou jste kdy četli.

Tajná řeč stromů

333 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100