Nejprodávanější tituly - květen 2015
hobby

Já řídím
(1x)
Řídit auto je univerzální symbol. Řídit, či neřídit - to se nějakým způsobem týká každého z nás. Je to způsob, jakým se dostáváme za svým cílem. Je to způsob našeho pohybu životem.
hobby
Ukázky

Já řídím

100 Kč
Neobyčejné snímky obyčejných scén
Skvělé fotografie nejsou otázkou použité techniky. Nezáleží na tom, jestli fotografujete nejmodernější digitální zrcadlovkou nebo jenom jednoduchým kompaktním fotoaparátem – rozhodující je to, zda snímek vidíte svýma očima před tím, než stisknete spoušť.
hobby

Neobyčejné snímky obyčejných scén

296 Kč
Naučte se fotografovat dobře
Bryan Peterson, autor bestsellerů o (digitální) fotografii, shrnul své předchozí knihy do jediné praktické příručky.
hobby

Naučte se fotografovat dobře

440 Kč
Paličkování II
Kniha navazuje na úspěšný titul Paličkování. Ucelená metodická linka pokračuje výukou základních půdic a jejich kombinací. V samostatných kapitolách se krajkářky seznámí se základní charakteristikou vzoru, s jeho variantami a s použitím barevných prvků.
hobby
Ukázky

Paličkování II

254 Kč
Redakční práce
(1x)
Seznamte se se základy redakčních prací: naučte se spolu s námi, jak přistupovat k cizímu, ale i vlastnímu textu a jak jej připravit k publikování. Přinášíme vám návodný popis činnosti redaktora (editora) v knižním nakladatelství i v periodickém tisku.
hobby
Ukázky

Redakční práce

237 Kč
Mozaikování
Kniha je věnována technice mozaikování. Mozaika je výzdoba poskládaná z drobných segmentů - mozaikových kamenů, které mohou být ze skla, kamínků, keramiky, porcelánu i dalších materiálů.
hobby
Ukázky

Mozaikování

157 Kč
Kytara
Základy hry na kytaru, a to až k úplnému zvládnutí nástroje. Přes 100 textů nejznámějších písní. Základy hudební teorie. Vhodná pro samouky i pro hudební školy.
hobby

Kytara

143 Kč
Vyrábíme mýdla
Mýdlo používáme několikrát denně a tudíž bychom neměli podceňovat vliv na naše tělo. Proto musíme mít na paměti, že průmyslově vyráběná mýdla nebo levná s nejistým původem mohou obsahovat chemikálie, které mohou uškodit naší pokožce.
hobby
Ukázky

Vyrábíme mýdla

118 Kč
Květiny
Květiny se svými rozmanitými tvary a nádhernými barvami jsou obrovskou inspirací pro výtvarné umění. Po staletí je jako výzdobný prvek používali sochaři a malíři, nejrůznější řemeslníci i obyčejní lidé, kteří jimi krášlili svůj dům nebo oděv.
hobby
Ukázky

Květiny

110 Kč
Pěstujeme citrusy v našich podmínkách
Po delší době se dostává čtenářům do rukou ryze česká příručka o pěstování citrusů, která obsahuje v prvé řadě praktické rady zejména pro amatérské pěstitele.
hobby
Ukázky

Pěstujeme citrusy v našich podmínkách

101 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 31 položek
<< < 1 2 3 4 > >>