Nejprodávanější tituly - květen 2015

Vařila myšička kašičku
Roztomilá pohádka o myší mámě a vaření kaše. Česká lidová říkadla a básničky jsou doplněna veselými ilustracemi Dagmar Koškové. Knížka plná krátkých, lehce zapamatovatelných říkadel je určena našim nejmenším.

Vařila myšička kašičku

44 Kč
Vinnetou II. -  Na válečné stezce
(2x)
Druhý díl slavné románové trilogie o náčelníkovi Apačů.
Ukázky

Vinnetou II. - Na válečné stezce

159 Kč
Vinnetou III. -  Do věčných lovišť
Třetí díl dobrodružného románu o Old Shatterhandovi a Vinnetouovi.
Ukázky

Vinnetou III. - Do věčných lovišť

159 Kč
Vraždy s monogramem
(3x)
Nejslavnější postava z pera královny zločinu je zpět… Potomci Agathy Christie svolili k návratu Hercula Poirota na stránky nových napínavých příběhů.

Vraždy s monogramem

359 Kč
Zakázaná oblast
Zakázaná oblast je osobní novela známého psychiatra a spisovatele Jana Cimického. Vypráví v ní o osudových okamžicích při autonehodách. Pro účastníky havárie a jejich blízké jsou to kritické chvíle, o kterých se těžko mluví.

Zakázaná oblast

224 Kč
Život na nitích
Ojedinělá rozsáhlá autobiografie prolínající se s deníkem probíhající těžké nemoci Heleny Štáchové – ředitelky a hlavní protagonistky Divadla Spejbla a Hurvínka.
Ukázky

Život na nitích

249 Kč
1001 receptur cocktailů
Tato oceněná a originální kniha na světovém trhu v oboru barmanství je určena jak profesionalním barmanům, tak i ostatním.
Ukázky

1001 receptur cocktailů

201 Kč
21 způsobů, jak najít lásku
Hledání a nalezení lásky: „21 způsobů, jak najít lásku“ je filozofií života v nejlepším slova smyslu. Velmi osobní a otevřený, inspirující, realistický a citlivý autor Pierre Franckh vyjadřuje své pochopení povaze lásky.
Ukázky

21 způsobů, jak najít lásku

269 Kč
3x Ivan Vyskočil
Tři studie tří pedagogů katedry autorské tvorby a pedagogiky DAMU spojuje téma "otce české ne/divadelní alternativy" Ivan Vyskočil.

3x Ivan Vyskočil

180 Kč
50-91 Čs. spisovatel
Třetí svazek edice věnované Topičovu salonu se dotýká dlouhého období let 1950 až 1991. Tato etapa historie místa na Národní třídě odráží proměnlivé kulturně politické klima dlouhého období totality.

50-91 Čs. spisovatel

225 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>