Nejprodávanější e-knihy - červenec 2015
cestování

Dobrodružství české rodiny v Austrálii - 20%
V říjnu 1980 jsme se vydali s manželem a třemi dětmi do míst odkud nebylo v té době návratu. Byl to kontinent na druhém konci světa o němž jsme takřka nic nevěděli.
cestování
Ukázky

Dobrodružství české rodiny v Austrálii

95 Kč
76 Kč
Holandsko - 20%
(1x)
Holandsko je jako hračka. Malé, barevné, zábavné. Návštěvníka neláká okázalou reklamou, ale umí ho přivítat, dobře se o něj postarat a vymyslet mu vzrušující program na celý pobyt tak, aby zbylo i na příště.
cestování
Ukázky

Holandsko

25 Kč
20 Kč
Dublin - 20%
Mapa Dublinu. Co byste měli vidět. Tipy, jak trávit volný čas. Praktické rady na cesty. Seznam hotelů a restaurací.
cestování
Ukázky

Dublin

129 Kč
103 Kč
Irsko - 20%
Kapesní průvodce řady Berlitz jsou již dlouhodobě zárukou pečlivě a přehledně zpracovaných a aktuálních turistických informací a rozhodně ne náhodou patří mezi nejprodávanější průvodce na světě.
cestování
Ukázky

Irsko

129 Kč
103 Kč
Navždy Provence - 20%
(5x)
Z každé maličkosti, kterou můžeme spolu s autorem objevovat a obdivovat na francouzském venkově, na nás dýchá pohoda a vlídný humor. Do pestré směsice zážitků patří zpívající ropuchy v St. Pantaléon či přednáška na téma pastis.
cestování
Ukázky

Navždy Provence

148 Kč
118 Kč
Ultreia - 20%
(1x)

Autor vykonal v letech 1991-1996 po etapách pěší pouť z Prahy do Santiaga de Compostela a na mys Finisterre. Kniha „Ultreia“ není jen cestovním deníkem, ale vícevrstevným vyprávěním, které obsahuje i mnohé historie, historky a legendy spojené s cestou.

cestování
Ukázky

Ultreia

320 Kč
256 Kč
Křížem krážem Evropou - 20%
Kniha je souborem povídek o cestách za poznáváním památek, zajímavostí a kultury v různých zemích Evropy, které autorka navštívila v dřívější i současné době. Jednotlivé povídky publikovala na předních turistických internetových stránkách.
cestování
Ukázky

Křížem krážem Evropou

89 Kč
71 Kč
Srbský deník - 20%
Srbsko je jediná země Evropy, k níž neexistuje knižní průvodce. Země kontroverzní a nenáviděná, hlavně těmi, kdo ji znají jenom ze zpráv před dvaceti lety. Když v ní ale strávíte kus života, promění se v zemi přívětivou, laskavou a štědrou.
cestování
Ukázky

Srbský deník

129 Kč
103 Kč
Berlín - 20%
Vyčerpávající přehled berlínských atrakcí: katedrály, zámky, památníky a mnoho dalšího. Kam za zážitky: od stylových butiků po legendární noční kluby. Poznejte lépe historii města: Třetí říše, Berlínská filharmonie a kabarety.
cestování
Ukázky

Berlín

159 Kč
127 Kč
Florencie - 20%
Mapa Florencie. Co byste měli vidět. Tipy, jak trávit volný čas. Praktické rady na cesty. Seznam hotelů a restaurací.
cestování
Ukázky

Florencie

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 19 položek
1 2 > >>