Nejprodávanější e-knihy - červenec 2015
rodina a dítě

Najděte si svého marťana - 20%
(29x)
V knize objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
rodina a dítě
Ukázky

Najděte si svého marťana

188 Kč
150 Kč
Jemným dotykem - 20%
Jemné doteky uvolňují napětí. Kraniosakrální terapie přispívá k budování pocitu důvěry a bezpečí a pomáhá vyrovnat se i s následky komplikovaného porodu.
rodina a dítě
Ukázky

Jemným dotykem

135 Kč
108 Kč
Zábavná matematika pod polštář - 20%
(2x)
Chcete, aby vaše děti měly matematiku rády stejně jako své oblíbené pohádky? Zábavná matematika pod polštář, úžasná knížka plná vtipných příkladů a ilustrací, udělá z počítání společnou zábavnou kratochvíli namísto strašáka, který děti v noci budí.
rodina a dítě
Ukázky

Zábavná matematika pod polštář

127 Kč
102 Kč
Speciální pedagogika - 20%
Kniha má neobvykle široký záběr. Přináší aktuální poznatky speciálně pedagogické teorie a praxe, přičemž se opírá o poznatky a zkušenosti jak domácí, tak zejména zahraniční.
rodina a dítě
Ukázky

Speciální pedagogika

149 Kč
119 Kč
Prvních 365 dní v životě dítěte - 20%
Ojedinělá a didakticky velmi cenná publikace dokumentující psychomotorický vývoj dítěte v prvním roce života. Původní publikace byla přeložena v 36 zemích světa. Předkládaná publikace obsahuje nový komentář ke zcela unikátním fotografiím.
rodina a dítě
Ukázky

Prvních 365 dní v životě dítěte

186 Kč
149 Kč
Škola v globální době - 20%
Změny v oblasti vzdělávání jsou na celém světě předmětem intenzivního zájmu výzkumníků, politiků, učitelů i ředitelů škol a rodičů. Stále však zaznamenáváme, že značný počet pokusů o koncepční změny ve vzdělávání selhává.
rodina a dítě
Ukázky

Škola v globální době

150 Kč
120 Kč
Detoxikace pro dlouhý život - 20%
V historii lidstva není detoxikace ničím neznámým, ovšem dnes se více než v minulosti stává podstatnou součástí prevence a léčby chronických nemocí.
rodina a dítě
Ukázky

Detoxikace pro dlouhý život

99 Kč
79 Kč
Prvotní otisky  a jejich vliv na život člověka - 20%
(1x)
Smyslem této knihy není ještě více komplikovat již tak nelehkou situaci rodičů, ale osvětlit jim, které události prenatálního období vývoje dítěte a porodu na něj mohou mít vliv.
rodina a dítě
Ukázky

Prvotní otisky a jejich vliv na život člověka

195 Kč
156 Kč
Jak vychovat sebevědomé dítě - 20%
Úspěšný český psycholog se snaží dobrat odpovědi na stále živou otázku rodičů, pedagogů a psychologů: Co lze u dítěte chápat jako zdravé sebevědomí? Hledání odpovědi přirozeně vede k tématu výchovy a jejího vlivu na osobnost dítěte.
rodina a dítě
Ukázky

Jak vychovat sebevědomé dítě

169 Kč
135 Kč
Cvičíme, posilujeme a hrajeme si s dětmi - 20%
Kniha zkušených lektorek pohybové výchovy je obohacující především pro rodiče dětí od kojeneckého do batolecího věku. Nabízí detailní a bohatě ilustrované návody k posilovacím, uvolňovacím a protahovacím cvičením a hrátkám s malými dětmi.
rodina a dítě
Ukázky

Cvičíme, posilujeme a hrajeme si s dětmi

135 Kč
108 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 19 položek
1 2 > >>