Nejprodávanější tituly - červenec 2015
užitková zahrada

Jak pěstovat chilli
Tato kniha vysvětluje všechno, co potřebuje pěstitel chilli vědět bez ohledu na to, zda má předchozí zkušenosti s pěstováním rostlin, či nikoliv.
užitková zahrada

Jak pěstovat chilli

162 Kč
Pěstujeme citrusy v našich podmínkách - 20%
Po delší době se dostává čtenářům do rukou ryze česká příručka o pěstování citrusů, která obsahuje v prvé řadě praktické rady zejména pro amatérské pěstitele.
užitková zahrada
Ukázky

Pěstujeme citrusy v našich podmínkách

101 Kč
81 Kč
Bylinková zahrádka - 11%
Autor, zkušený zahradník, se s vámi podělí o všechny zkušenosti, které pěstováním bylinek získal. Dozvíte se vše o přípravě půdy, minerálních a organických hnojivech, úpravě záhonu, zalévání, nákupu semen či sadby a o každodenní péči o rostliny.
užitková zahrada

Bylinková zahrádka

359 Kč
319 Kč
Trávník - 20%
V knížce naleznete podrobné informace o trávnících na zahradách, v přírodě, ale i ve sportovních areálech. V knížce naleznete podrobné informace o trávnících na zahradách, v přírodě, ale i ve sportovních areálech.
užitková zahrada
Ukázky

Trávník

144 Kč
115 Kč
Pěstujeme révu vinnou - 14%
Ve druhém vydání se zaměřil autor na aktualizaci a novinky ve výživě, hnojení a ošetřování révy vinné, uvádí nové odrůdy zapsané ve Státní odrůdové Knize ČR.
užitková zahrada

Pěstujeme révu vinnou

176 Kč
151 Kč
Biozahrada - Praktická příručka - 11%
Přírodní pěstování ovoce a zeleniny nejen přináší na náš stůl o mnoho chutnější jídlo než je zvykem; vede nás také ke kořenům naší existence a umožňuje nám zcela bezprostředně poznávat smysl našeho života.
užitková zahrada

Biozahrada - Praktická příručka

179 Kč
159 Kč
Včelařské byliny - 20%
O medu se tvrdí, že má léčivé účinky, v této knize se dozvíte, které účinné látky se do medu z bylin dostávají a jaké mají jednotlivé medy vlastnosti.
užitková zahrada
Ukázky

Včelařské byliny

127 Kč
102 Kč
Rostlinné insekticidy - 20%
První kniha u nás, která se uceleně zabývá ochranou rostlin před chorobami a škůdci pomocí přípravků, jež byly vyrobeny z látek rostlinného původu.
užitková zahrada
Ukázky

Rostlinné insekticidy

149 Kč
119 Kč