Nejprodávanější tituly - červenec 2015
mystika, kabala

Wicca: První zasvěcení - 20%
(1x)
Kniha je stručným průvodcem základů moderního čarodějnictví, které vychází z pohanských kořenů. Jádro knihy tvoří autentická výpověď o čarodějnickém výcviku a o zasvěcení do tradice Wicca.
mystika, kabala
Ukázky

Wicca: První zasvěcení

99 Kč
79 Kč
Numerologie - 11%
Odpradávna se lidé zajímali o svůj osud a snažili se nahlížet do budoucnosti prostřednictvím celé řady rozmanitých věšteckých metod. Některé z nich se dodnes těší velké oblibě, především astrologie, věštění pomocí tarotových karet a numerologie.
mystika, kabala

Numerologie

269 Kč
239 Kč
Mystika - 20%
(2x)
Mystika (1911) je již téměř celé století považována za zcela ojedinělý a do dnešní doby nepřekonaný text, jehož autorka Evelyn Underhill je dosud pokládána za nejpřednější znalkyni v oblasti duchovního uvažování.
mystika, kabala
Ukázky

Mystika

296 Kč
237 Kč
Vodní víly - 11%
Meditace "Vodní víly" je určena pro všechny, kteří mají problém s rovnováhou těla a ducha.
mystika, kabala

Vodní víly

351 Kč
312 Kč
Ženský pól bytí aneb Tečka za Adamovým žebrem - 11%
(1x)
Annick de Souzenelle kromě poutavého rozboru mnoha ženských i dalších biblických postav (Marie, Máří Magdalena, Marta, Lazar...) ukazuje, jak došlo k tomu, že Iša byla nahrazena Evou, vnější, biologickou ženou.
mystika, kabala

Ženský pól bytí aneb Tečka za Adamovým žebrem

306 Kč
272 Kč
Bratrstvo Bílé lóže
Otakar Griese se v knize obrací ke svým bratrům, kolegům s jasným oslovením katechismu mravů a přirozenosti duchovního poznání, vysvětlujíc tak základní myšlenky okultismu, míříc však i k hlubší podstatě.
mystika, kabala

Bratrstvo Bílé lóže

90 Kč
Hlas ticha - 11%
(6x)
Hlas ticha, text čerpající ze starodávné posvátné tibetské literatury, který sepsala Helena Petrovna Blavatská, filosofka 19. století, je syntézou Knihy zlatých pravidel.
mystika, kabala

Hlas ticha

135 Kč
120 Kč
Apokalypsa a tarot
(1x)
Kniha je druhým z výkladových dílů Janovy Apokalypsy a je pokusem o vysledování analogií mezi ní a symbolikou sedmdesáti osmi tarotových obrazů.
mystika, kabala

Apokalypsa a tarot

89 Kč