Nejprodávanější audioknihy na CD - červenec 2015
detektivky

Pán ohně
(4x)
Čínský detektiv Li Jen pátrá spolu s americkou soudní lékařkou Margaret Campbellovou po vrahovi vysoce postaveného vládního vědce, jehož děsivě ohořelá, doutnající mrtvola byla nalezena v pekingském parku.
detektivky

Pán ohně

251 Kč
Sběratel kostí
(1x)
Vraha, co se nedá chytit, odhalí jedině detektiv, který se nemůže hýbat.
detektivky

Sběratel kostí

269 Kč
Mrtvá šelma
Detektivka od legendy české fantastiky Jiřího W. Procházky a Kláry Smolíkové, oblíbené autorky populárně naučných knih pro děti. Autorská dvojice spojila své síly a čtenáře tedy čeká napětí, akce, svérázný humor i promyšlený příběh.
detektivky

Mrtvá šelma

212 Kč
Příběh kriminálního rady
(1x)
Když se řekne kriminální rada, všem se jistě vybaví tvář dobromyslného, kulaťoučkého rady Vacátka. Kriminální rada Heumann je však z úplně jiného těsta – přísný, rezervovaný muž s myšlením chladnějším a racionálnějším, než bychom očekávali.
detektivky

Příběh kriminálního rady

224 Kč
Pavučina lží
Hlavní hrdinka Rachel Sextonová, dcera volebního soupeře amerického prezidenta, odlétá do Arktidy, kde NASA objevila ve starém meteoritu pravděpodobný důkaz mimozemského života.
detektivky

Pavučina lží

339 Kč
Tělo
V Castle Rock se Teddy, Chris, Gordi a Vern doslechnou o dalším chlapci Rayovi Browerovi, který se ztratil a policie ho nemůže najít. Jelikož se jen flákají, rozhodnou se podniknout cestu, aby zmizelého nalezli.
detektivky

Tělo

224 Kč