Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2015
detektivky

Anatomie lži - 6%
(3x)
Bestseller Dana Browna. V románu, kde jedna dramatická událost střídá druhou, vypráví strhující příběh o vědeckém objevu, který zásadně mění pohled na život na Zemi i ve vesmíru.
detektivky
Ukázky

Anatomie lži

423 Kč
398 Kč
JFK 35 - Vlci severu - 11%
Na přátele se nezapomíná. John F. Kovář musí na dalekém severu, v srdci Aljašky, najít starou agenturní základnu. JFK se musí na cestě za záchranou života přítele vypořádat s lidskou chátrou nazývanou poctivými obyvateli Aljašky krutými vlky severu.
detektivky

JFK 35 - Vlci severu

152 Kč
135 Kč
Muž z ostrova Lewis - 11%
(9x)
Muž beze jména. Muž bez paměti. Muž, který nemá na výběr. V rašeliništi na ostrově Lewis je nalezeno dokonale zachované tělo mladého muže, které nese stopy bodných ran. Nejde o oběť rituální vraždy před stovkami let, ale o zločin z nedávné minulosti.
detektivky
Ukázky

Muž z ostrova Lewis

206 Kč
183 Kč
Norsko v noci - 67%
Norsko v noci, pozoruhodný debut s nezapomenutelným hlavním hrdinou, vypráví o posledním dobrodružství muže, který se stále ještě snaží vyrovnat s tragédiemi, které mu život přinesl.
detektivky

Norsko v noci

295 Kč
98 Kč
Odpad - 50%
(1x)
Thriller připomínající slavný film Milionář z chatrče. Rafael bydlí spolu se dvěma kamarády na skládce odpadu v nejmenované zemi připomínající Brazílii, jsou to děti ze slumu. Jednoho dne najde mezi odpadky tašku, v níž je 1100 peset, obrázek a klíč.
detektivky
Ukázky

Odpad

198 Kč
99 Kč
Svědkyně ohně - 6%
(15x)
Další krimi od autorské dvojce ukryté za pseudonymem Lars Kepler, navazuje na úspěch předchozích románů Hypnotizér a Paganiniho smlouva. V ústavu pro dívky se sklony k destruktivnímu chování dojde k děsivé vraždě jedné z chovanek ...
detektivky
Ukázky

Svědkyně ohně

390 Kč
367 Kč
Paganiniho smlouva - 11%
(6x)
Po neuvěřitelném světovém úspěchu knihy Hypnotizér se Lars Kepler vrací v plné síle. Jedné letní noci je nalezena mrtvá žena na velké lodi. Její plíce jsou plné vody, ale na oblečení nebo na zbytku těla není po vodě ani stopy ...
detektivky

Paganiniho smlouva

332 Kč
295 Kč
Marco - 11%
(3x)

Pátý případ oddělení Q Milovníci díla Jussiho Adlera- -Olsena se mohou těšit na posílení řad vyšetřovatelského týmu o další zajímavou postavu…

detektivky

Marco

269 Kč
239 Kč
Muž bez dechu - 41%

Zuří válka, uběhl měsíc od německého debaklu u Stalingradu, Rudá armáda táhne na západ. Do policejního ústředí v Berlíně dolehne zpráva, že u ruského Smolensku byly nalezeny ostatky svázaných a zastřelených polských důstojníků.

detektivky
Ukázky

Muž bez dechu

318 Kč
189 Kč
Nezbytná smrt Lewise Wintera - 6%
Je snadné někoho zabít. Je těžké někoho zabít dobře. Lidé, kteří se zabíjením živí, vědí, že pokud selžou, ponesou následky. Originální detektivka naruby, kdy od začátku víme kdo je vrah a kdo oběť a přesto napětím ani nedýcháme.
detektivky
Ukázky

Nezbytná smrt Lewise Wintera

254 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 46 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>