Nejprodávanější tituly - červenec 2015
esoterika a astrologie

Mandaly odpuštění - 11%
Při malování těchto mandal se přirozeně dostává ke slovu vaše pocitová část, která umí uvolnit i dávno zapomenuté negativní pocity a umožní vám tak osvobodit se od minulosti, která vás brzdí.
esoterika a astrologie

Mandaly odpuštění

135 Kč
120 Kč
Mandaly vděčnosti - 11%
Vybarvováním Mandal vděčnosti vám pomůže obrátit pozornost a zaměřit ji na všechno dobré, co jste prožili a co máte.
Tím získáte přístup k mocné a tvořivé síle.
Vděčnost je vaším vnitřním zdrojem, který dělá zázraky.
esoterika a astrologie

Mandaly vděčnosti

135 Kč
120 Kč
Numerologie - 11%
Odpradávna se lidé zajímali o svůj osud a snažili se nahlížet do budoucnosti prostřednictvím celé řady rozmanitých věšteckých metod. Některé z nich se dodnes těší velké oblibě, především astrologie, věštění pomocí tarotových karet a numerologie.
esoterika a astrologie

Numerologie

269 Kč
239 Kč
THOVT – brány Atlantidy - 11%
(1x)
Bájná Atlantida – země, již většina z nás nosí v hlubinách svého nitra a kteráčeká na to, aby ji lidstvo probudilo. Ve druhém díle svých poselství Thovt připomíná, že většina z nás jsou někdejšími obyvateli Atlantidy.
esoterika a astrologie

THOVT – brány Atlantidy

315 Kč
280 Kč
Cesta ke zdraví - 11%
Ve třetí knize ruského autora Michaila Tombaka Cesta ke zdraví ( v češtině vyšly rovněž knihy Je možné žít 150 let? a Vyléčit nevyléčitelné) nenajdete žádné příkazy nebo zákazy.
esoterika a astrologie

Cesta ke zdraví

214 Kč
190 Kč
Mnoho životů, mnoho Mistrů - 20%
Autor téhle knížky měl zavedenou psychiatrickou praxi, spokojené manželství a klidný život. To všechno ovšem jen do chvíle, než do jeho ordinace vstoupila Catherine, mladá žena trpící úzkostí a děsem z celého světa.
esoterika a astrologie
Ukázky

Mnoho životů, mnoho Mistrů

169 Kč
135 Kč
Mystika - 20%
(2x)
Mystika (1911) je již téměř celé století považována za zcela ojedinělý a do dnešní doby nepřekonaný text, jehož autorka Evelyn Underhill je dosud pokládána za nejpřednější znalkyni v oblasti duchovního uvažování.
esoterika a astrologie
Ukázky

Mystika

296 Kč
237 Kč
Poselství Mistrů - 20%
Zatímco ve svých předešlých knihách se dr. Weiss zabýval spíš vlivem minulých životů na současné životy lidí, v tomto díle se zaměřil na nadčasové, blahodárné a vpravdě božské působení netělesných bytostí, jež jsou zasvěceným známé coby Mistři.
esoterika a astrologie
Ukázky

Poselství Mistrů

169 Kč
135 Kč
Sjednocení - 11%
Paul Ferrini píše mimořádně působivě, empaticky i nekompromisně zároveň. Nabízí nám nové způsoby myšlení a prožívání, jež vedou k hlubokému naplnění a jasnému duchovnímu prozření.
esoterika a astrologie

Sjednocení

187 Kč
166 Kč
Tarot a středověká obraznost - 11%
(1x)

Kniha Oswalda Wirtha je základní knihou o Tarotu. Wirth metodicky postupuje od zkoumání dějin tarotu po výklad jednotlivých arkán, přičemž zároveň zkoumá jeho vztahy k astrologii, kabale a barevné i číselné symbolice, jakož i k zednářství a hermetismu.

esoterika a astrologie

Tarot a středověká obraznost

312 Kč
278 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 49 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>