Nejprodávanější tituly - červenec 2015
medicína

Chronický kašel - 11%
Knížka je vynikajícím praktickým průvodcem v racionální farmakoterapii kašle.
medicína

Chronický kašel

176 Kč
156 Kč
Předoperační vyšetření dospělých - 11%
Přichází druhé, přepracované a rozšířené vydání praktické příručky (nevelké rozsahem, ale podstatné a hutné svým obsahem) shrnující na jednom místě všechny aspekty předoperačního vyšetření.
medicína

Předoperační vyšetření dospělých

225 Kč
200 Kč
Familiární hypercholesterolemie - 20%
Familiární hypercholesterolemie je příkladem modelu rozvoje aterosklerózy, který nám poskytla sama příroda. Kniha, kterou držíte v ruce, je první publikace po téměř padesáti letech věnovaná tomuto tématu.
medicína
Ukázky

Familiární hypercholesterolemie

99 Kč
79 Kč
Chirurgická léčba degenerativního postižení bederní páteře - 20%
Kniha poskytuje komplexní náhled na chirurgickou léčbu degenerativního postižení včetně nejmodernějších poznatků, které jsou podrobně vysvětleny a systematizovány.
medicína
Ukázky

Chirurgická léčba degenerativního postižení bederní páteře

339 Kč
271 Kč
Inovativní zobrazovací metody - 11%
Monografie podává přehled o současných moderních postupech diagnostického zobrazování a postupů terapie vedené zobrazovacími metodami.
medicína

Inovativní zobrazovací metody

351 Kč
312 Kč
Mozek a důvěra - 20%
Kniha Mozek a důvěra přináší zcela nové vysvětlení základů morálky, což nás nutí znovu promyslet původ jedné z našich nejuctívanějších hodnot. Průkopnice neurofilozofie Patricia Churchlandová ukazuje, že morálka má původ v biologii mozku.
medicína
Ukázky

Mozek a důvěra

180 Kč
144 Kč
Obrazy z nevědomí - 11%
Aktualizované vydání úspěšné publikace, která obsahuje kompletní informace o skupinových terapeutických procesech v autorčině ateliéru. Kamila Ženatá vytvořila ucelený systém práce s uzavřenými skupinami.
medicína

Obrazy z nevědomí

359 Kč
319 Kč
Ošetřovatelská péče 1. díl - 11%
(1x)
Předkládaná učebnice je určena především žákům oboru ošetřovatel, nicméně ji určitě využijí též žáci příbuzných oborů, pečovatelé, sanitáři, zdravotničtí asistenti, všeobecné sestry a další osoby, které se zabývají poskytováním péče nemocným.
medicína

Ošetřovatelská péče 1. díl

314 Kč
279 Kč
Perverze - 20%
Kniha představuje styčné body mezi freudovskou psychoanalýzou a dnešními koncepcemi psychoterapie. Jejím cílem je ukázat, že klasická psychoanalýza může být prospěšná např. u fetišismu, exhibicionismu nebo sadismu.
medicína
Ukázky

Perverze

212 Kč
170 Kč
Výživa v medicíně a dietetika - 20%
Seznamuje s fyziologií příjmu potravy a s patofyziologickými procesy při různých onemocněních. Dále probírá poruchy výživy u onemocnění jednotlivých systémů nebo nozologických jednotek.
medicína
Ukázky

Výživa v medicíně a dietetika

1 097 Kč
878 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 79 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>