Nejprodávanější knihy - červenec 2015
děti a mládež

Příšerné příběhy z Černé lodi - 6%
(8x)
Autor úspěšné knihy Příšerné příběhy strýce Montaguea přichází s další sbírkou strašidelných historek pro mladé i starší čtenáře. Tentokrát je vypravěčem mladý námořník, který se uprostřed bouřlivé noci objeví v málo navštěvované krčmě.
děti a mládež

Příšerné příběhy z Černé lodi

211 Kč
198 Kč
Garfield 01: Přibývá na váze - 11%
1. kniha sebraných Garfieldových stripů.
děti a mládež

Garfield 01: Přibývá na váze

89 Kč
79 Kč
Nedokončené příběhy - 11%
Nedokončené příběhy jsou důležitým pramenem poznání světa Tolkienových knih - obsahují množství důležitých poznatků, které se mu podařilo o Středozemi odhalit, i příběhů, které se ve třech věcích odehrály.
děti a mládež
Ukázky

Nedokončené příběhy

619 Kč
550 Kč
Kdo bydlí ve starém dubu? - 11%
(1x)
Malované vyprávění a komiks o příhodách malé veverky a o dalších obyvatelích starého dubu. A že jich ve starém dubu bydlelo víc než dost!
děti a mládež

Kdo bydlí ve starém dubu?

170 Kč
151 Kč
Mezi piráty - 11%
Až do téhle chvíle si Bára myslela, že v drnových domečcích žijí jen hobiti. Díky atlasu zjistila, že tak v minulosti žili i Islanďané. Zatímco v Evropě zuří třicetiletá válka, obyvatelé malého ostrůvku u islandského pobřeží mají jiné starosti.
děti a mládež

Mezi piráty

224 Kč
199 Kč
Temný pán 3 - Navěky po škole - 6%

Kdy už bude konečně všemu utrpení konec?! Temný pán i jeho pozemští kamarádi Suz a Chris jsou konečně zase zpátky na Zemi, jenže s nimi také démon Gargon a paladin Rufino.

děti a mládež

Temný pán 3 - Navěky po škole

236 Kč
222 Kč
Cyklotoulky - 20%
Společenská stolní hra Cyklotoulky vychází z oblíbeného televizního cestopisného seriálu. Nyní můžete objevovat zajímavosti České republiky nejen ze sedla kola, ale i doma společně se svými přáteli.
Užijte si zábavnou kvízovou hru !
děti a mládež
Ukázky

Cyklotoulky

499 Kč
399 Kč
Proroctví - 11%
Šestnáctiletá Helen Hamiltonová si odmalička bolestně uvědomuje, jak moc se liší od svých vrstevníků – nejen nezvyklou výškou, ale i schopnostmi. Umí například superrychle běhat a má nadlidskou sílu.
děti a mládež

Proroctví

314 Kč
279 Kč
Roky pod psa - 6%
(3x)
Příběh patnáctiletého australského kluka s širokým srdcem a praštěnými nápady je dojemný a zábavný zároveň a Zusak opět nezůstává nic dlužen své pověsti výjimečného vypravěče.
děti a mládež
Ukázky

Roky pod psa

168 Kč
158 Kč
Temný pán 2 - Zloduch v nesnázích - 6%
U devíti pekel! Temný pán, největší ničitel a nejvyšší vládce Temnokraje, který je momentálně nucen přebývat v těle ubožáckého pozemského kluka, musí čelit dalším nesnázím.
děti a mládež
Ukázky

Temný pán 2 - Zloduch v nesnázích

253 Kč
238 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 94 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>