Nejprodávanější e-knihy - červenec 2015
ostatní

Vladimíra Čerepková - 20%
(2x)
Netradiční biografie propojuje vzpomínky pamětníků s dokumenty z pasťáků, soudů, léčeben. Součástí je rozhovor s básnířkou, který se uskutečnil rok před její smrtí. Vzniká tak detektivka života, kde o tom, kdo byla V. Čerepková, rozhodne sám čtenář.
ostatní
Ukázky

Vladimíra Čerepková

248 Kč
198 Kč
Navždy Provence - 20%
(5x)
Z každé maličkosti, kterou můžeme spolu s autorem objevovat a obdivovat na francouzském venkově, na nás dýchá pohoda a vlídný humor. Do pestré směsice zážitků patří zpívající ropuchy v St. Pantaléon či přednáška na téma pastis.
ostatní
Ukázky

Navždy Provence

148 Kč
118 Kč
O duchovnosti v umění - 20%
Autor (jedna z největších postav moderního výtvarného umění) v knize rozvíjí myšlenky - výsledky pozorování a pocitů z období několika let na počátku 20. století.
ostatní
Ukázky

O duchovnosti v umění

139 Kč
111 Kč
Ultreia - 20%
(1x)

Autor vykonal v letech 1991-1996 po etapách pěší pouť z Prahy do Santiaga de Compostela a na mys Finisterre. Kniha „Ultreia“ není jen cestovním deníkem, ale vícevrstevným vyprávěním, které obsahuje i mnohé historie, historky a legendy spojené s cestou.

ostatní
Ukázky

Ultreia

320 Kč
256 Kč
Pracujeme se dřevem - 20%
V upraveném vydání úspěšné knihy se čtenáři dozví jaké jsou základní druhy dřeva, jak postupovat při jeho ručním opracování, jak dřevo reaguje na změnu prostředí, jaké povrchové úpravy se používaly dříve a nyní, jaké si zvolit pracovní nástroje.
ostatní
Ukázky

Pracujeme se dřevem

135 Kč
108 Kč
Pěstujeme citrusy v našich podmínkách - 20%
Po delší době se dostává čtenářům do rukou ryze česká příručka o pěstování citrusů, která obsahuje v prvé řadě praktické rady zejména pro amatérské pěstitele.
ostatní
Ukázky

Pěstujeme citrusy v našich podmínkách

101 Kč
81 Kč
Škola digitální fotografie - 20%
Škola digitální fotografie je kniha, která v jasné a srozumitelné formě poskytne čtenáři základní informace o samotném procesu pořizování fotografií a procesu fotografování.
ostatní
Ukázky

Škola digitální fotografie

165 Kč
132 Kč
Dopis Cyranovi - 20%
Zuzana Maléřová nás hned úvodním textem, nazvaným Dopis Cyranovi, přivítá ve světě své knihy, plné ojedinělých dopisů. Jedny nazvala „cyranovskými“, neboli „dopisy v zastoupení“, těmi druhými jsou dopisy svým blízkým - nikdy neodeslané.
ostatní
Ukázky

Dopis Cyranovi

129 Kč
103 Kč
Edvard Beneš. Politická biografie českého demokrata (I.) - 20%
Biografie druhého československého prezidenta. První díl čtenáře seznamuje s osobností Edvarda Beneše mezi léty 1884–1935.
ostatní
Ukázky

Edvard Beneš. Politická biografie českého demokrata (I.)

290 Kč
232 Kč
Edvard Beneš. Politická biografie českého demokrata (II.) - 20%
Druhá část politické biografie Edvarda Beneše se věnuje období od roku 1935, kdy se stává prezidentem ČSR, až do poválečných let poznamenaných marnými snahami o záchranu demokracie.
ostatní
Ukázky

Edvard Beneš. Politická biografie českého demokrata (II.)

280 Kč
224 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 100 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>