Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2015
světová

Zrzoun
(2x)
Zásadní dílo moderní anglicky psané literatury, jímž se autor roku 1955 přiřadil k poetice „mladých rozhněvaných mužů“, rozčarovaných pozitivním budováním nového světa po 2. světové válce.
světová

Zrzoun

246 Kč
Anděl západního okna
(1x)
Kniha se odehrává v mnoha rovinách, hrdina, podivínský baron Müller se postupně "rozpomíná" na svou minulost i na minulost svého rodu a čím blíže se ocitá k rozluštění záhad, které ho obklopují, tím více je v nebezpečí jeho život.
světová

Anděl západního okna

330 Kč
Když mrtví mládnou
(2x)
Sci-fi román plný černého humoru o světě, kde se všechno zvrtlo tak, že čas běží obráceně. Následkem bizarního vědeckého experimentu totiž dojde na Zemi k převrácení času – mrtví vstávají z hrobů, mládnou a vracejí se do lůn, ve kterých umírají.
světová

Když mrtví mládnou

211 Kč
Narcis a Goldmund
(5x)
Nové, samostatné vydání lyrizovaného románu z roku 1930. Ústřední dvojice postav této knihy symbolizuje základní antinomii Hessova díla: protiklad člověka duchovního a člověka smyslového.
světová

Narcis a Goldmund

253 Kč
Noční hlídka
(14x)
První díl fantasy pentalogie, která se proslavila nejen díky bravurnímu literárnímu ztvárnění, ale také díky stejnojmennému filmu. Romány, zasazené do Moskvy let 90., popisují trvalé soupeření sil Dobra a Zla.
světová

Noční hlídka

253 Kč
Odlesk Boží slávy
(4x)
Historický román, ve kterém se filozofie a metafyzika mistrovsky prolíná s dějinami náboženství. Čtyři rytíři se v roce 1099 vydávají do Jeruzaléma, aby v jeho podzemí nalezli tajuplný předmět schopný změnit podstatu světa: Boží odlesk...
světová

Odlesk Boží slávy

253 Kč
Tamerlán musí zemřít
Próza současné skotské autorky se nese v duchu gotického románu. Přivádí nás do Londýna na konci 16. století a nabízí příběh muže, který se odhodlá vzepřít Bohu i králi, a zjistí, že existuje ještě horší osud než zatracení.
světová

Tamerlán musí zemřít

159 Kč
Temný obraz
(10x)
Jeden z nejúspěšnějších románů kultovního autora sci-fi. Tentokrát se odehrává v Kalifornii blízké budoucnosti, kde narkomany zabíjí nová, naprosto návyková droga.
světová

Temný obraz

212 Kč
Král úletů
(4x)
Dickův román, který výjimečně nespadá do kategorie sci-fi, je psychologickým dramatem o jednom milostném trojúhelníku a napjatých vztazích několika vyšinutých jedinců, odehrávajícím se v Kalifornii padesátých let.
světová

Král úletů

212 Kč
Počkej si na loňský rok
(4x)
Příběh románu klasika sci-fi žánru je rafinovanou montáží subjektivních realit jednotlivých postav a nenápadně naznačují, že ´duševní choroba´ zůstává v různé míře existenční součástí reality každého člověka.
světová

Počkej si na loňský rok

179 Kč
Zobrazuji 411 - 420 z 437 položek
<< < 1 .. 40 41 42 43 44 > >>