Nejprodávanější audioknihy na CD - červenec 2015
česká

Opičí král - Komplet
Magický poutník krajinami srdce, zrozenec čínských vypravěčů, kamarád herců, básníků, malířů a bláznů – postrach démonů!
česká

Opičí král - Komplet

558 Kč
Pavel Zajíček
Autor čte z nepublikovaného cyklu básní Individuace z roku 1972 a ze sbírky Chvění, obsahující texty z posledního dvacetiletí. Součástí CD je doprovodný text Martina Hyblera.
česká

Pavel Zajíček

179 Kč
Václav Havel
(3x)
Václav Havel znal spisovatelku Edu Kriseovou z disentu. Prožila s ním nejbouřlivější revoluční týdny a stala se nejprve jeho poradkyní a potom ředitelkou odboru Stížností a milostí na Pražském hradě.
česká

Václav Havel

269 Kč
Zmizet
Soubor tří vynikajících povídek, jejichž hlavním tématem jsou sourozenecké vztahy a zdánlivé i skutečné křivdy, jaké si z dětství pamatuje každý z nás. Magnesia Litera 2010: Kniha roku
česká

Zmizet

161 Kč
Živočichopis
Jestliže patříte mezi fanoušky Macha a Šebestové a jejich utrženého sluchátka, nesmí vám chybět ani naše pohádkové příběhy Miloše Macourka v neopakovatelném podání Petra Nárožného.
česká

Živočichopis

224 Kč
Antonín Dvořák v Americe
Na nahrávce z roku 1989 vypráví spisovatel Zdeněk Mahler nejen o Antonínu Dvořákovi v Americe, ale také o Novosvětské symfonii, o Jeanette Thurberové, o krajanech ve Spillvillu, o závisti a malosti, ...
česká

Antonín Dvořák v Americe

270 Kč
Čarodějné pohádky
Znamenité vyprávění pohádek z celého světa plné kouzel kouzelníků, čarodějnic, kouzelných předmětů, magických zaklínadel, zázračných schopností a divotvorných proměn, veselé i strašidelné, uvěřitelné i neuvěřitelné.
česká

Čarodějné pohádky

242 Kč
Lichožrouti navždy
Vy všichni, kdo hledáte tu „ztracenou“ ponožku, nejste sami! Jsou nás po světě miliony a to je jedna ze záhad, jichž je svět plný.
česká

Lichožrouti navždy

242 Kč
Máslem dolů
(8x)
V novele Máslem dolů se Petr Šabach tentokrát zamýšlí nad otázkou, proč vás nějaké vlezlé okolnosti stále nutí měnit plány a odkládat odpočinek, který byste tolik potřebovali, na dobu neurčitou. Čte Tomáš Hanák a Petr Šabach.
česká

Máslem dolů

210 Kč
Patnáctiletý kapitán

Dramatizaci dobrodružného románu pro mládež napsal Václav Knop. V roce 1991 byla pod vedením zkušeného rozhlasového režiséra Ladislava Rybišara natočena rozhlasová hra ve studiu v Jevanech.

česká

Patnáctiletý kapitán

171 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 51 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>