Nejprodávanější audioknihy na CD - červenec 2015
česká

Velký Gatsby
(2x)
V nezkracované, více než pětihodinové audioknize se role vypravěče Nicka Carrawaye výtečně zhostil Filip Čapka, herec pražského Švandova divadla a držitel ceny Thálie.
česká

Velký Gatsby

134 Kč
Zahradníkův rok
(1x)
Dvě CD, na kterých je kniha čtena panem Josefem Somrem. Jeho charakteristický přednes dokonale umocňuje vytříbený humor autorových povídek a spolu s podmanivým hudebním doprovodem Petra Skoumala tvoří velmi příjemný komplet...
česká

Zahradníkův rok

221 Kč
Černá krev
Románový bestseller v podání Václava Knopa. Strhující příběh z Horních Uher 18. století.
česká

Černá krev

272 Kč
Lord Mord
(4x)
Román se odehrává v Praze před koncem 19. století a sleduje osudy lehkomyslného, zhýralého a zchudlého hraběte Arca, jemuž příchod moderní doby sebral jeho nejmilejší hračky - ženy, a nabídl zábavu novou: heroin.
česká

Lord Mord

269 Kč
Ucho
Příběh o ochromujícím strachu a lámání charakterů. Rozhlasová verze divadelní hry Lenky Procházkové podle scénáře Jana Procházky ke slavnému trezorovému filmu Ucho.
česká

Ucho

89 Kč
Vybraná společnost. Hvězdy vyprávějí
V roce 1992 se sešli ve studiu Národního divadla herci a akademický malíř. Vyprávěli si veselé historky ze života a jejich povídání bylo zaznamenáno a posléze sestříháno do cca jedné hodiny.
česká

Vybraná společnost. Hvězdy vyprávějí

179 Kč
Gottland
(1x)
Audiokniha přináší na čtyřech CD výběr nejlepších textů z bestselleru Gottlan - "výbušné" knihy o naší zemi. Čte Hana Švejnohová a Vladimír Kudla
česká

Gottland

297 Kč
Sedm životů
(2x)
Tato kniha prakticky popisuje, jak probíhá lidské znovuzrození, chcete-li "reinkarnace". Sledujeme vývoj bytosti, která se již mnohokrát zrodila v člověka, a čtenář se může vnořit do jejích sedmi významných a zlomových životů.
česká

Sedm životů

213 Kč
Kouzelný kalendář
(4x)
Dramatizace knihy slavného norského autora (např. Sofiin svět). V hlavních rolích Marek Eben, Tobiáš Vacek Libuše Šafránková, Josef Abrhám, Josef Somr. Hudba a texty písní Marek Eben. Vychází ve formátu CD-audio na třech discích.
česká

Kouzelný kalendář

297 Kč
Masaryk aktuální
Přednášky promlouval Milan Machovec v letech 1993-1994 ve vlastním bytě k tématu Masaryk aktuální. Na 4 CD se profesor Machovec věnuje T.G. Masarykovi v těchto oblastech: Čím je dnes aktuální TG.M.?; Masaryk proti všem; Poslancem Říšského sněmu ...
česká

Masaryk aktuální

417 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 51 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>