Nejprodávanější tituly - září 2015

Tajemství motivace - 11%
Potřebujete, aby lidé kolem vás dělali to, co od nich očekáváte? Svazek klíčů ke dveřím lidské motivace vám poskytne již třetí vydání úspěšné knížky "Tajemství motivace".

Tajemství motivace

179 Kč
159 Kč
Teorie a narace - 6%

Kniha Teorie a narace navazuje na autorovu monografi i Dějepisectví mezi vědou a vyprávěním. Autor se zamýšlí nad literárností historického textu, zkoumá vztah mezi dějinami, pamětí a vyprávěním a kriticky glosuje teoretické přístupy.

Teorie a narace

253 Kč
238 Kč
Teorie rozpadu - 11%
(1x)
Nová kniha z cenami ověnčené řady Mistrovská díla evropského komiksu! Konečně se v Mistrovských dílech objevuje komiksová ikona Enki Bilal!

Teorie rozpadu

530 Kč
471 Kč
Touha jménem Einodis - 11%
Původní český komorní muzikál Letní scény Divadla Ungelt pro Martu Kubišovou a Anetu Langerovou. Příběh inspirovaný nevšedním osudem baronky Sidonie Nádherné, poslední majitelky zámku Vrchotovy Janovice.

Touha jménem Einodis

341 Kč
303 Kč
Tři banány - 11%

Někde ve vesmíru je určitě Pohádková planeta. Rakety možná záhy přistanou na Marsu, na Venuši, na Jupiteru nebo kdekoli jinde, ale na tuhle planetu se mohou dostat pouze ti, kdo nezapomněli na pohádky. A jak se tam dostanou?

Tři banány

332 Kč
295 Kč
Uhnutiny uhnutý - 11%
Uhnutiny nenajdete v žádném slovníku. Jen ve slovníku dědečka z pražského sklepního bytu, domovního důvěrníka a donašeče, věrně sloužícího soudruhům komunistům. Realisticky napsané vyprávění zavede čtenáře do časů, kdy zkratky VB, SSM, VUML, StB ...

Uhnutiny uhnutý

171 Kč
152 Kč
Uchopit světlo - 11%
Co znamenalo světlo pro naše předky a co znamená pro nás? Vychází světlo z očí slunečního boha Re, anebo je to jen elektromagnetické vlnění? Proč ještě dnes cítíme bázeň před jevy, jako je duha nebo prostý plamen svíčky?

Uchopit světlo

312 Kč
278 Kč
Umění milovat - 11%
(2x)
Láska ve všech svých formách představuje základ tvořivé síly, aktivní péči o život, odpovědnost za život a úctu k životu. Praktický prožitek lásky má podobu čistě osobního zážitku, jenž může pociťovat pouze každý sám a ze svého nitra.

Umění milovat

224 Kč
199 Kč
Umění zahálky - 20%
(1x)
Jak zahálet a tím si uchovat svěžet a zdravý rozum. Jak přežít v době computerů bez antidepresiv. Chvála pomalosti a rozumu.
Ukázky

Umění zahálky

121 Kč
97 Kč
Vědomí hodnot - 11%
Záměrem této publikace je přispět k diskusi o teoretických, metodologických a etických základech tematiky hodnocení a hodnot, a to za pomoci kladení rozličných otázek a rozboru různorodých témat, v nichž se hodnoty vyjevují.

Vědomí hodnot

144 Kč
128 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100