Nejprodávanější e-knihy v roce 2015

Dcery pana Darcyho - 20%
(2x)
Nejoblíbenější román anglické klasické literatury, Pýcha a předsudek Jane Austenové, končí – jak jinak – svatbou. Jak to bylo dál? Žila Elizabeth se svým Darcym opravdu pak šťastně až do smrti?“ A tu se chápe pera současná britská spisovatelka E. Astonová.
Ukázky

Dcery pana Darcyho

119 Kč
95 Kč
Děti plástve - 20%
Kastor zjišťuje, že byl podveden, a to znamená, že jeho slibně se vyvíjející vojenská kariéra je omyl. Jak se má zachovat? Má dodržovat kázeň a bez odmluv a přemýšlení plnit rozkazy, nebo se hydře, do jejíchž spárů se dostal, vzepřít?
Ukázky

Děti plástve

109 Kč
87 Kč
Diverzanti a agenti v akci - 20%
Milan Kovář dlouhodobě mapuje vývoj a akce speciálních a protiteroristických jednotek celého světa.
Ukázky

Diverzanti a agenti v akci

254 Kč
203 Kč
Filosofie mysli - 20%
Tato kniha pojednává o klasických problémech a koncepcích filosofie mysli, jako je ontologický dualismus, analytický behaviorismus, fyzikalismus, teorie identity,
Ukázky

Filosofie mysli

129 Kč
103 Kč
Florencie - 20%
Mapa Florencie. Co byste měli vidět. Tipy, jak trávit volný čas. Praktické rady na cesty. Seznam hotelů a restaurací.
Ukázky

Florencie

129 Kč
103 Kč
Irsko - 20%
Kapesní průvodce řady Berlitz jsou již dlouhodobě zárukou pečlivě a přehledně zpracovaných a aktuálních turistických informací a rozhodně ne náhodou patří mezi nejprodávanější průvodce na světě.
Ukázky

Irsko

129 Kč
103 Kč
Islámský design - 20%
Odborník v oboru geometrie Daud Sutton nabízí ve své knize výjimečný vhled do islámské kultury, odhaluje tajemství islámských geometrických vzorů, vysvětluje, odkud pocházejí, jak vznikají, a přibližuje duchovní vzkazy, jež jsou v nich zakódované.
Ukázky

Islámský design

149 Kč
119 Kč
Jako laň na výšinách - 20%
Kniha je úchvatnou alegorií o touze Božích dětí nechat se dovést na výšiny lásky, radosti a vítězství. Hlavní hrdinka s netradičním jménem Bázlivá kráčí na své duchovní pouti na výšiny za dobrým Pastýřem.
Ukázky

Jako laň na výšinách

120 Kč
96 Kč
JFK 33 - Soumrak světů - 20%
JFK s přáteli a kolegy jsou jen jedni z mnoha příslušníků neviditelné armády chránící rovnováhu paralelních světů. Je to práce jako každá jiná, jen se při ní častěji umírá. Někdy jde o drobnost, jindy doslova a do písmene o všechno.
Ukázky

JFK 33 - Soumrak světů

149 Kč
119 Kč
Klinická genetika - 20%
Publikace je určena pro pregraduální a postgraduální studenty lékařských fakult pro výuku předmětu Klinická genetika. Přináší základní teoretické informace z oboru, nezbytné pro řešení nejčastějších praktických situací v genetické ambulanci.
Ukázky

Klinická genetika

70 Kč
56 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100