Nejprodávanější Kniha v roce 2015
česká

Jak si postavit letadlo
(2x)

"Proč bysme si vlastně nemohli postavit letadlo?" navrhne jednoho podzimního odpoledne krysák Arny svému kamarádovi vrabčáku Zílovi. "Nepřipadá ti, Arny, divné, aby si pták stavěl letadlo?" Přibližně takto začíná pokračování Edice technických pohádek.

česká
Ukázky

Jak si postavit letadlo

253 Kč
Deníček moderního fotra
(3x)
Jak to může vypadat, když se muž ocitne na mateřské dovolené?
Deníček moderního fotra vznikl na základě úspěšného blogu, který Dominik Landsman založil s příchodem prvního dítěte.
česká

Deníček moderního fotra

269 Kč
Kafe a cigárko
(11x)
Jak v době blogové vytvořit ze svého blogu fenomén, který se pro zástupy čtenářů stane čtvrteční drogou? Jak přetavit spontánní (rozuměj úplnou náhodou vzniklý) nápad v prestižní Magnesii Literu? Jednoduše: především nesmíte mít nic z toho v úmyslu.
česká

Kafe a cigárko

89 Kč
Arnyho dílna
(1x)
Arny je neuvěřitelně šikovný krysák, který se svými kamarády postavil auto, letadlo a nakonec i motorku. Na takovou práci ale potřebuje mít pořádné nářadí. Pojďme se tedy podívat do jeho dílny.Leporelo pro nejmenší – ještě nečtenáře.
česká
Ukázky

Arnyho dílna

86 Kč
Pálenka
(6x)
Meditativní, autobiograficky laděná a stylisticky výrazná próza.
česká
Ukázky

Pálenka

224 Kč
Pod sněhem - 32%
(8x)
Tři sestry nasedají jednoho dne do auta a vyrážejí k rodičům na oslavu otcových narozenin. Cestou vyplouvají na povrch dávné příběhy, vzpomínky, křivdy a nenaplněné sny. Bravurně napsané rodinné drama zachycuje spletité osudy jedné rodiny.
česká

Pod sněhem

263 Kč
179 Kč
Husákův děda
(3x)
Známý propagátor internetu a renomovaný technologický publicista Patrick Zandl vzpomíná na svého dědu - a potažmo celou generaci Husákových prarodičů - s humorem i nostalgií.
česká
Ukázky

Husákův děda

178 Kč
Dobrodružství pavouka Čendy
(5x)
Další autorská kniha známého brněnského ilustrátora a výtvarníka Pavla Čecha.
Knížka vypráví o pavoučkovi Čendovi a dřevěné kukačce, kteří spolu žijí ve starém opuštěném domě, a o tom, co se stane, když do domu vnikne zloděj.
česká

Dobrodružství pavouka Čendy

288 Kč
Úsměvy smutných mužů
(17x)

Když spadnete na dno, nezbývá než se odrazit směrem vzhůru. Místy úsměvné, místy drsné zápisky z protialkoholní léčebny.

česká
Ukázky

Úsměvy smutných mužů

203 Kč
Lichožrouti navždy
(2x)
Třetí, závěrečný díl pohádkového románu o tvorech, kteří nám kradou ponožky a dělají z páru licháče. Hihlík a jeho přátelé se vracejí z Afriky zpět do Prahy. A v téhle džungli velkoměsta čelí naši hrdinové mnohem většímu nebezpečí než dosud…
česká

Lichožrouti navždy

297 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>