Nejprodávanější e-knihy v roce 2015

Křížem krážem Evropou
Kniha je souborem povídek o cestách za poznáváním památek, zajímavostí a kultury v různých zemích Evropy, které autorka navštívila v dřívější i současné době. Jednotlivé povídky publikovala na předních turistických internetových stránkách.
Ukázky

Křížem krážem Evropou

89 Kč
Lavondyss
Druhý díl fantasy série Les mytág. Ve středu zbývající části původního lesa leží – Lavondyss – nepřípustný svět, nepopsatelné království, místo divů a hrůzy, smrti i znovuzrození, obydlené fantastickými bytostmi.
Ukázky

Lavondyss

238 Kč
Lucemburkové
Buď jak buď, Lucemburkové na českém trůně znamenali pro naše země období navýsost dynamické – a zajímavé i po staletích. Jan Bauer nám ho přibližuje úhlem pohledu, který většina historiků zatlačuje do pozadí.
Ukázky

Lucemburkové

135 Kč
Meyrovo sklo

Román z prostředí Šumavy od renomovaného spisovatele Martina Sichingera, držitele Literární ceny Knižního klubu.

Ukázky

Meyrovo sklo

148 Kč
Nenechte svůj mozek zahálet
(1x)
V tomto "návodu k použití vlastní hlavy" se vám otevírá cesta k těm nejneuvěřitelnějším schopnostem vašeho mozku. Naučíte se rozpoznat nástrahy vlastní mysli, ať už jde o prokrastinaci, sebepřetěžování či různé bloky.
Ukázky

Nenechte svůj mozek zahálet

246 Kč
O keltských srdcích
Je to více než dva tisíce let, kdy v nynější českomoravské kotlině žijí dva příbuzné kmeny Boiů. Mají své druidy, zvyky, bohy a rituály a jsou mírumilovní. Raději pracují, než bojují, ale jejich životy jsou ohroženy silnou migrací Germánů.
Ukázky

O keltských srdcích

79 Kč
Panenka
(2x)
Rozvedená novinářka Beata se nastěhuje zpět do rodného města ke své ovdovělé matce a chce napsat svůj první literární počin. Vybere si k tomu skutečný životní příběh bývalé narkomanky Evy, která zbavená svéprávnosti žije v soukromém sanatoriu.
Ukázky

Panenka

119 Kč
Probuď se ze snu
Zajímá vás, kdo doopravdy jste? Zda má život nějaký smysl? Opravdu nás láska zachrání? Co se skrývá za iluzí fyzického světa? Jak se tvoří realita a jakou roli v celém procesu hraje člověk? Je život opravdu hra Vědomí? Existuje osud?
Ukázky

Probuď se ze snu

180 Kč
Přezrálé moruše
(1x)
Patřili ke „šťastné generaci“, na rozdíl od svých rodičů a prarodičů nezažili hrůzy světových válek, ale ani jejich život nebyl jednoduchý. Eva, dcera komunistických rodičů, po setkání s pétépákem Vlastou přehodnocuje své dosavadní názory...
Ukázky

Přezrálé moruše

199 Kč
Psychoanalytické koučování
Smyslem této ojedinělé publikace je propojit dva stěžejní přístupy ke klientům, které se zatím v praxi příliš nepotkaly – psychoanalýzu a management.
Ukázky

Psychoanalytické koučování

297 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>