Nejprodávanější e-knihy - listopad 2016
umění

Sametová kocovina - 20%
Elektronická verze knihy je ojedinělým souborem rozhovorů s filmaři české Nové vlny jako jsou A. Máša, J. Němec, J. Menzel, V. Chytilová, J. Svěrák, O. Vávra, J. Brabec a další.
umění
Ukázky

Sametová kocovina

159 Kč
127 Kč
Kůže - zpracování a výrobky - 20%
Jediná publikace na českém trhu, která se věnuje nejrůznějším výrobkům z kůže vznikajících v různých kožedělných odvětvích. Výhodou pro čtenáře jsou komplexní informace o více řemeslech, kterými se kvůli velkému množství kožených produktů kniha zabývá.
umění
Ukázky

Kůže - zpracování a výrobky

186 Kč
149 Kč
Gombrich - Tajemství obrazu a jazyk umění - 20%
Třetí, rozšířené vydání úspěšné knihy interpretující obsáhlé dílo historika umění E. H. Gombricha. Čtivá práce kritikou označovaná za „druhý Příběh umění“ je vhodná zejména pro studenty dějin umění a všech oborů zabývajících se vizualitou.
umění
Ukázky

Gombrich - Tajemství obrazu a jazyk umění

245 Kč
196 Kč
Točité věty - 20%
(2x)
Rozsáhlý román známé autorky a bohemistky Daniely Hodrové je úzce spjat se životním osudem překladatelky a básnířky Bohumily Grögerové a výtvarnice Adrieny Šimotové, jimž je také dedikován.
umění
Ukázky

Točité věty

190 Kč
152 Kč
Model - 20%
Katalog k výstavě Model, v němž naleznete esej kurátora výstavy Ladislava Kesnera. Katalog je doplněn souborem rozhovorů, které kurátor vedl s vybranými vystavujícími umělci: Antony Gormleym, Mariele Neudecker, Lorenzem Estermannem, ...
umění
Ukázky

Model

184 Kč
147 Kč
Všecky krásy dřeva - 20%
Dřevo není jen obyčejný materiál ke stavění nebo topení. Dřevo je krásné. Na pohled, na pohmat, na přivonění. A všech těchto neobyčejností si všímá půvabná, bohatě ilustrovaná kniha o dřevu, stromech i lidech kolem nich.
umění
Ukázky

Všecky krásy dřeva

382 Kč
306 Kč
Architektura 60. let - 20%
První ucelenou studii o české architektuře šedesátých let 20. století přináší faktograficky nabitá publikace. Zachycuje všechny důležité stavby a projekty z tohoto významného období a nabízí jejich interpretaci.
umění
Ukázky

Architektura 60. let

849 Kč
679 Kč
Posvátná geometrie - 20%
Geometrie, aritmetika, hudba a kosmologie - čtvero velkých svobodných umění. Tvoří zárodek základních univerzálních jazyků a nalézáme je prakticky ve všech známých kulturách.
umění
Ukázky

Posvátná geometrie

149 Kč
119 Kč
Ukaž, co děláš! - 20%
(1x)
Praktický návod jak sdílet tvořivost s celým světem...
umění
Ukázky

Ukaž, co děláš!

239 Kč
191 Kč
Jiří Bartoška - 20%
Jiří Bartoška je jedna z největších osobností českého divadelního i filmového herectví a jeho osobnost je stejně pestrá, zemitá a vášnivá jako charaktery postav, které sehrál.
umění
Ukázky

Jiří Bartoška

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 18 položek
1 2 > >>