Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - listopad 2016
romantika

Tři metry vášně - 11%
(2x)
Povídky s tradičně netradičním humorem, který nikdy neomrzí.
romantika
Ukázky

Tři metry vášně

269 Kč
239 Kč
Cesta za láskou - 11%
Láskyplný cestopis po místech, kde se dá zapomenout na smutek. Na Silvestra v roce 2016 jsem se rozhodla, že navzdory všemu budu šťastná! Že už nebudu jen čekat, plánovat a doufat. A tak jsem se vydala na cesty.
romantika

Cesta za láskou

242 Kč
215 Kč
O fous líp - 11%
Nikdy není pozdě mít se ráda.
romantika

O fous líp

269 Kč
239 Kč
Rok Patrika
(4x)
Domácí násilí je ožehavé téma, které se týká všech společenských vrstev. Cílem knihy je ukázat, že nikdo by se neměl v podobné situaci stydět, bát se ostudy nebo čehokoliv jiného. Novela je prvotinou autorky Kláry Bártové.
romantika

Rok Patrika

224 Kč
Vejce a já - 6%
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
romantika

Vejce a já

296 Kč
278 Kč
Ó, jak ti závidím - 11%
Fejetony Haliny Pawlowské, oplývající jejím osobitým humorem, ve kterých se dívá na život očima emancipované ženy.
romantika

Ó, jak ti závidím

206 Kč
183 Kč
Hledám muže za účelem… - 11%
Mladičká venkovská vdova snad nechce od života příliš mnoho: muže, který by ji měl rád, byl dobrým otcem jejím dětem a – dostavěl dům. Ten rozestavěný dům jako by si žádal své oběti. Marta ovdoví podruhé… a nevydaří se jí ani třetí vztah…
romantika

Hledám muže za účelem…

224 Kč
199 Kč
Ostrov s vůní čerstvého chleba - 11%
(4x)
Někdy se stane, že žijete celé roky s přítelem, s nímž máte vlastní prosperující podnik, bydlíte v luxusním manažerském bytě v Plymouthu, chodíte do vybrané společnosti, a zdá se, že jinak to ani být nemůže. A pak přijde bankrot.....
romantika
Ukázky

Ostrov s vůní čerstvého chleba

268 Kč
238 Kč
Ostrov souznění - 11%
Henrietta se vydá na ostrov Samoa, a přestože to tam vypadá jako v ráji, cítí se osamělá. Teprve přátelství se samojským princem, který jí daruje kouzelnou mušli, jí pomůže odhalit krásu legendami opředeného ostrova.
romantika

Ostrov souznění

269 Kč
239 Kč
Pozlátko - 11%
Ema žije v luxusní vile, rozmazlovaná blahobytem, láskou a volností, o níž se jiné ženě ani nesní. Nic pro ni není nemožné ani nedostupné. Manžel by jí snesl i modré z nebe a synek Erik ji denně obdařuje roztomilým dětským úsměvem.
romantika

Pozlátko

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 27 položek
1 2 3 > >>