Nejprodávanější hudba - prosinec 2016
beletrie

Uši letí k duši - Flétna - 11%
Nejlepší česká flétnistka Žofie Vokálková zve malé i velké děti do světa klasické hudby a krásných příběhů. Součástí CD je obsáhlý barevný booklet. Každou ze čtrnácti sólových skladeb doprovází poetický příběh a ilustrace.
beletrie

Uši letí k duši - Flétna

269 Kč
239 Kč
Staročeské vánoce - 20%
Vánoční písně z 18. a 19. století v současné úpravě pro cello, příčnou i zobcovou flétnu, klavír a zpěv, doplněné přednesem starých vánočních textů.
beletrie

Staročeské vánoce

249 Kč
199 Kč
Nemysli na to - 11%
Po úspěchu alba Kup si bicí! natočil výtvarník a básník Jiří Slíva své druhé album, které na rozdíl od debutu obsahuje výhradně nové písně. Ve studiu se opět sešli spřátelení špičkoví jazzoví hudebníci, aby zpěváka doprovodili v patnácti skladbách.
beletrie

Nemysli na to

261 Kč
232 Kč
Eponym - 11%
Eponym se jmenuje koktejl, umíchaný principálem a hudebníkem Vlastimilem Třešňákem. Smíchal tři netradiční ženské hlasy (Martina Menšíková, Natálie Řehořová a Pavla Stránská) a přimixoval extrakt prvotřídních, převážně jazzových muzikantů.
beletrie

Eponym

261 Kč
232 Kč
Lůzr frendly - 11%
Zralý debut jedinečného textaře, který přináší průřez svou desetiletou písničkářskou dráhou. Žánrově rozmanitý styl písní jde vždy ruku v ruce s nápaditým sdělením mísícím vtip i naléhavost, jazykovou tvořivost i pedantickou vycizelovanost.
beletrie

Lůzr frendly

225 Kč
200 Kč
Rozhledna - 11%
Rozhledna je třetí řadové album písničkáře Petra Linharta, dříve člena kapel Majerovy brzdové tabulky a Čp. 8., muže inspirovaného krajinami a jejich příběhy.
beletrie

Rozhledna

261 Kč
232 Kč