Nejprodávanější audioknihy na CD - březen 2016

Lentilka pro dědu Edu a Trenky přes kalhoty
(1x)
Malý Honzík se má, bydlí s ním a s rodiči nejen dědeček Arnošt, ale i pradědeček Eda, a tak má Honzík doma dědečky dva. S dědou Edou je veselo, ale občas Honzíka rozzlobí, když mu děda něco provede.

Lentilka pro dědu Edu a Trenky přes kalhoty

242 Kč
Mluviti pravdu
(4x)
Román psaný podle skutečného příběhu, který hlavní hrdina na sklonku svého života vypráví autorovi, jenž na jeho základě bilancuje i svůj vlastní život. Válka, lidské utrpení, ale i životní láska, tajné sny, lidská síla a odvaha.

Mluviti pravdu

269 Kč
Příšerné příběhy vánoční
Praskající oheň v krbu, plíživé kroky křupající ve sněhu a doslova mrazivé tušení hrůzy. V sedmi příbězích prodchnutých tajuplnou, strašidelnou atmosférou čeká na čtenáře spousta geniálně nečekaných zvratů.

Příšerné příběhy vánoční

254 Kč
Série C-L
Detektivní příběh, jenž se stal knižní předlohou filmu Na kolejích čeká vrah.

Série C-L

269 Kč
Tancovala myšička
Písničky pro kluky a holčičky. Zpívá dětský sbor Prážátka, Prážata a Resonance pod vedením M. Pospíšilové. Dále účinkují Libuše Havelková, Radovan Lukavský

Tancovala myšička

224 Kč
Vánoční příběhy Sherlocka Holmese
Druhého dne Vánoc se doktor Watson vydal popřát Sherlocku Holmesovi vše nejlepší a našel ho, jak zkoumá ošuntělý, prstěný tvrďák, který nalezl poslíček Peterson na ulici společně s tučnou vánoční husou.

Vánoční příběhy Sherlocka Holmese

134 Kč
Želary / Jozova Hanule
Ucelený a vnitřně nápaditě propojený soubor osmi baladických a současně naturalistických próz, zasazených do období mezi světovými válkami. Čte Lenka Vlasáková.

Želary / Jozova Hanule

179 Kč
Fifty Shades of Grey: Padesát odstínů šedi
Strhující erotický román o temných touhách v každém z nás… Když se dvaadvacetiletá studentka literatury Anastasia vydává na pohovor s mladým podnikatelem Christianem Greyem, netuší, že potká muže, který jí změní život i hodnoty.

Fifty Shades of Grey: Padesát odstínů šedi

359 Kč
Nebezpečné známosti
(2x)
Moderní zpracování podle nového překladu světoznáméh příběhu o lásce a krutých milostných intrikách ve výpravné dramatizaci s Vilmou Cibulkovou, Jiřím Dvořákem, Klárou Issovou, Janem Medunou, Kristýnou Frejovou a Igorem Barešem.

Nebezpečné známosti

314 Kč
Po strništi bos
(7x)
Audikniha autentických vzpomínek Zdeněk Svěrák vypráví optikou sedmiletého chlapce. "Abych se do toho vpravil, při procházce liduprázdným krajem jsem si na polní cestě klekl.

Po strništi bos

203 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 90 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>