Nejprodávanější tituly - březen 2016

Básník
Výbor z díla dříve významného, dnes polozapomenutého, básníka Karla Kapouna (1902–1963), který miloval verše stejně jako ženy, Stranu a pokrok. Napsal 20 sbírek básní, z nichž mnohé vycházely v tehdejším tisku.

Básník

266 Kč
Blbinky a bláto
(1x)
Tak trochu anarchistická knížka německého biologa o tom, jak dětem umožnit navrátit se k jejich přirozenosti. Patlání se v bahně, stavění tajných domečků, chytání zvířat? Unikněte s námi ze zajetí betonu a krásně vybavených hřišť.

Blbinky a bláto

151 Kč
Bohuslav Reynek - překlady vydané Vlastimilem Vokolkem
(3x)
Svazek obsahuje vše, co básník a grafik B. Reynek vytvořil pro nakladatelství Vlastimila Vokolka.

Bohuslav Reynek - překlady vydané Vlastimilem Vokolkem

494 Kč
Bohyně malých vítězství
(1x)
Institut pokročilých studií, Princeton, 1980. Ředitel pověří mladou dokumentaristku Annu Rothovou, aby získala archiv Kurta Gödela, nejuzavřenějšího a nejuhrančivějšího matematika 20. století.
Ukázky

Bohyně malých vítězství

338 Kč
Boží hora
(1x)
Knihu Boží hora může čtenář vnímat jako jakousi fotografii už zmizelé Neapole, ale také jako hluboký alegorický příběh se silným poetickým nábojem.

Boží hora

170 Kč
Bubákov
Audiokniha vypráví laskavou a veselou formou pohádkové příběhy ze života strašáků a bubáků. Dozvíte se mnohé o jejich radostech, ale i strastech, které mají s námi lidmi.

Bubákov

224 Kč
Burdybáč, aneb Ten, který žije v botě
Ukrajinská autorka, nyní žijící v Praze, mezi klasické pohádkové postavy, jakými jsou rusalky, víly, skřítkové, vodník, čerti, drak i méně častí vlkodlaci a polednice, zakomponovala a barvitě vykreslila bytosti vycházející ze slovanské démonologie.

Burdybáč, aneb Ten, který žije v botě

359 Kč
Cesta na výsluní
Kniha Cesta na výsluní analyzuje hlavní směřování zahraniční politiky Sovětského svazu v letech 1917–1945, včetně jejích náhlých, avšak zásadních obratů.

Cesta na výsluní

268 Kč
Cestou necestou
Tato kniha vám ukáže cestu, na kterou se vydáte, pokud si v klidu na chvíli sednete. Nebude trvat dlouho a poznáte sebe i svět mnohem více, než kdybyste projeli celou Zemi křížem krážem.

Cestou necestou

89 Kč
Cizí dům? / Ein fremdes Haus
Kniha čtenáře seznámí nejen s tvorbou českoněmeckých architektů, ale také přiblíží charakter architektury měst v někdejší německé jazykové oblasti.

Cizí dům? / Ein fremdes Haus

27 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>