Nejprodávanější tituly - duben 2016

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
(20x)
Opuštěný sirotčinec. Zvláštní sbírka velice podivných fotografií. To vše čeká na odhalení v nezapomenutelném románu, v němž se mísí fikce a fotografie ve vzrušující čtenářskou zkušenost.
Ukázky

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

381 Kč
Sítě
(3x)
Tři příběhy o tom, jak nízké sebevědomí ovlivňuje náš život.

Sítě

269 Kč
Jaro
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.

Jaro

254 Kč
Bábovky
(12x)
Napadlo vás někdy, co řeší milenka ženatého muže a jaká je ve skutečnosti ta příšerná manželka, o které jí on vypráví?

Bábovky

332 Kč
Karel IV. Historie života velkého vladaře
(1x)
Monografie Karel IV. Historie života velkého vladaře, je zdařilým pokusem o komplexní zachycení života i doby Karla IV. od jeho politických počátků v severní Itálii až po jeho diplomatickou cestu do Francie na sklonku života.
Ukázky

Karel IV. Historie života velkého vladaře

268 Kč
Doba z druhé ruky
(6x)
Autorka byla oceněna Nobelovou cenou za literaturu na rok 2015. Zcela výjimečná kniha mimořádné autorky, nabízí hlubokou sondu do ruské společnosti a pomáhá porozumět jejímu současnému vývoji.

Doba z druhé ruky

440 Kč
Ochlazení
(6x)
Nové vydání románu Michaela Žantovského Ochlazení nelze nazvat doslovně „špionážním thrillerem z blízké budoucnosti“, jak uvádí podtitul knihy. Ochlazení je už dnes svým způsobem thrillerem z horké současnosti.
Ukázky

Ochlazení

295 Kč
Léto
(8x)
Po knížce o jaru přichází Léto. Autorka na obrázcích znovu vypráví své malé, vtipné příběhy všedního dne, které poutají a bystří pozornost, podněcují fantazii a řečové schopnosti, ale hlavně baví malé i větší děti.

Léto

254 Kč
Najděte si svého marťana
(12x)
V knize Marka Hermana objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
Ukázky

Najděte si svého marťana

260 Kč
Dívka, která nikomu nechyběla
(5x)
Nový napínavý příběh od trojnásobného držitele ceny Nejlepší švédský krimiromán Hakena Nessera.
Ukázky

Dívka, která nikomu nechyběla

94 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>